Βλάχος: «Αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο χωρίς φόβο»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Βλάχος: «Αντιμετωπίζουμε κάθε αντίπαλο χωρίς φόβο»

bet365

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας πόλο των ανδρών, Θοδωρής Βλάχος σχολίασε στο gazzetta.gr την κλήρωση, του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Η Ελλάδα κληρώθηκε στο Α' γκρουπ μαζί με Σερβία, Ουγγαρία, Βραζιλία, Ιαπωνία και Αυστραλία και ο Θοδωρής Βλάχος είναι αισιόδοξος αρκεί η ομάδα να παραμείνει ενωμένη και ταπεινή.

«Όπως σε κάθε μεγάλη διοργάνωση και ιδιαίτερα όταν μιλάμε για Ολυμπιακός Αγώνες, όπου όλες οι ομάδες κλείνουν έναν μεγάλο κύκλο προετοιμασίας, η άποψη μου είναι πως ότι σπείρεις θα θερίσεις... και στην προετοιμασία πριν φτάσουμε στο Ρίο αλλά και στα παιχνίδια του Ομίλου!», τόνισε ο εθνικός προπονητής και πρόσθεσε:

«Αν είμαστε υγιείς παραμείνουμε ταπεινοί, πειθαρχημένοι και συνεχίσουμε να βάζουμε την ομάδα πάνω από τον εαυτό μας θα καταφέρουμε τον πρώτο μας στόχο που είναι ιδιαίτερα δύσκολος όχι όμως ακατόρθωτος, να παίξουμε στα προημιτελικά και τότε να αρχίσουμε να μιλάμε για διάκριση. Η ομάδα μας έχει αδυναμίες αλλά έχει κι ένα μοναδικό τρόπο να τις καλύπτει και να αντιμετωπίζει κάθε αντίπαλο χωρίς να τον φοβάται.

Είμαστε πλέον μια υπολογίσιμη δύναμη και γι αυτό τον λόγο η προσπάθεια μας και η συγκέντρωση μας πρέπει να είναι στον υπέρτατο βαθμό από την πρώτη μέρα της προετοιμασία έως το τελευταίο παιχνίδι του Ολυμπιακού Τουρνουά.»

 

Τελευταία Νέα