«Αντίο» με... σβηστή νίκη για Πακιάο! (vid&pics)

«Αντίο» με... σβηστή νίκη για Πακιάο! (vid&pics)

bet365

Στη MGM Arena του Λας Βέγκας, ο Μάνι Πακιάο νίκησε χαλαρά τον Τίμοθι Μπράντλεϊ και έβαλε τέλος στην πλούσια καριέρα του με εμφατικό τρόπο.

Στην τελευταία του παράσταση ο Μάνι Πακιάο ήταν... εκρηκτικός. Στον 7ο και στον 9ο γύρο, ο «Pacman» έριξε κάτω τον Μπράντλεϊ, τον οποίο και νίκησε με σκορ 116-110, κατόπιν απόφασης των κριτών.

Ο Μπράντλεϊ προσπάθησε από την πλευρά του να... απαντήσει αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο Πακιάο, μετά τον αγώνα δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να πάρει πίσω την απόφασή του να σταματήσει και εμφανίστηκε έτοιμος να αφοσιωθεί στην οικογένειά του αλλά και στην πολιτική.

Ο Πακιάο, είναι αφοσιωμένος στον Θεό και στην προσφορά του στο συνάνθρωπο. Κάτι που δήλωσε αποκλειστικά και στο gazzetta.gr, όταν πριν λίγους μήνες ήταν στην χώρα μας για να ακολουθήσει τα βήματα του Απόστολου Παύλου.

Ωστόσο, παραμονές του τελευταίου του αγώνα, ένα παραλήρημα για τους ομοφυλόφιλους τον έκανε να γνωρίσει την παγκόσμιας κατακραυγή ενώ κι η Nike ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας μαζί του.

Ο Πακιάο είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον πλανήτη και βάζει τελεία (ή άνω τελεία) στην καριέρα του, έχοντας πάρει ένα... καράβι τίτλους!

 

Τελευταία Νέα