Ο Θωμάκoς φουλάρει για 1000!

Ο Θωμάκoς φουλάρει για 1000!

bet365

Έπειτα από 35 χρόνια στις πισίνες (στην αρχή ως κολυμβητής) και 999 γκολ ο Γιάννης Θωμάκος θα επιδιώξει στο αυριανό ματς κόντρα στην ομάδα που γνώρισε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρα του, τον Ολυμπιακό να ...στρογγυλέψει το ρεκόρ!

Ο 39χρονος πολίστας του ΠΑΟΚ, που ξεκίνησε την πορεία του από τον Πανιώνιο, με την καριέρα του να απογειώνεται στους «ερυθρόλευκους» θέλει να βάλει 1.000ο γκολ στο «Π. Καπαγέρωφ». Εκεί που άλλοτε φορώντας το σκουφάκι του Ολυμπιακού πανηγύρισε επτά διαδοχικά πρωταθλήματα 1998-2005, ενώ το 2002 είδε την ομάδα του να γίνεται η πρώτη στην ιστορία του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου πόλο, που κατακτά σε μια χρονιά όλους τους τίτλους σε ευρωπαϊκό και εγχώριο επίπεδο, κερδίζοντας Πρωτάθλημα Ευρώπης, Σούπερ Καπ Ευρώπης, Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος!

Ο εμβληματικός πολίστας του «δικεφάλου» έγραψε στο προφίλ του στο facebook ενόψει της αυλαία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος:

«Με μια αγωνιστική να απομένει για να τελειώσει η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος βρίσκομαι στα 999(!) γκολ...!

Το 1000στο γκολ ευελπιστώ να το πετύχω στην επόμενη αγωνιστική (αύριο) ή στα play off στη συνέχεια.
Ένα επίτευγμα που το έχουν πετύχει μόλις 2 αθλητές στην ιστορία του αθλήματος οι οποίοι όμως είναι φουνταριστοί...
Οπότε αν το πετύχω θα είμαι ο 1ος περιφερειακός στην ιστορία της υδατοσφαίρισης στην Ελλάδα που φτάνει τα 1000(!) γκολ !!
Σίγουρα θα είναι άλλη μια μεγάλη επιτυχία στη καριέρα μου!»

 

Τελευταία Νέα