Αλλαγές στο πλαίσιο λειτουργίας των σχολών προπονητών

Gazzetta team
Αλλαγές στο πλαίσιο λειτουργίας των σχολών προπονητών

bet365

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της επεξεργασίας του νέου πλαισίου για τη λειτουργία των σχολών προπονητών.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σκοπός του πλαισίου είναι η αναβάθμιση των σχολών, σε συνεργασία με τις Σχολές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού και περιλαμβάνει αλλαγές στον κανονισμό λειτουργίας, αναδιοργάνωση της δομής των σχολών, αύξηση των διδακτικών ωρών και αναβαθμισμένο πρόγραμμα διδακτικών αντικειμένων.

Προτεραιότητα θα δοθεί σε αθλήματα που δεν καλύπτονται από τις ειδικότητες που διδάσκονται σήμερα στις ΣΕΦΑΑ και σε αθλήματα που δεν έχουν διοργανώσει σχολή επί μακρό χρονικό διάστημα ή ποτέ μέχρι σήμερα. Επίσης θα υπάρχει πρόνοια για την περιφερειακή συγκρότηση των σχολών, ώστε να διευκολυνθεί η συμμετοχή ενδιαφερόμενων από όλες τις περιοχές της χώρας.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά η λειτουργία σχολών προπονητών θα γίνει με ενιαίους κανόνες και τις επόμενες ημέρες ανακοινώνεται ο χρονικός προγραμματισμός για μια διετία.

Οι νέες κατευθύνσεις οργάνωσης και λειτουργίας αποτελούν δείγμα γραφής μιας νέας πολιτικής στον αθλητισμό και στα πλαίσια των νέων θεσμικών πρωτοβουλιών που ήδη προωθούνται και επιλύουν χρονίζοντα προβλήματα για τα αθλητικά στελέχη και τα επαγγέλματα στον αθλητισμό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα