Παππά στο Όρεγκον και Υφαντίδου σε Φλωρεντία για όρια

Gazzetta team
Παππά στο Όρεγκον και Υφαντίδου σε Φλωρεντία για όρια

bet365

Αλεξία Παππά και Σοφία Υφαντίδου ρίχνονται στη μάχη κατάκτησης των ορίων για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Τους επόμενους στόχους της για την επίτευξη των ορίων στα 5 και 10.000μ, που θα της δώσουν το εισιτήριο για τους Ολυμπιακού του Ρίου, έβαλε η Αλεξία Παππά που ζει στις ΗΠΑ.

Η αθλήτρια που πρόσφατα απέκτησε την ελληνική υπηκοότητα και ανήκει στον ΓΣ Ελευθέριο Βενιζέλο στις 15 Απριλίου θα αγωνιστεί στα 5.000μ στο Όρεγκον Relays (Γιουτζίν) με στόχο το όριο στο αγώνισμα που είναι 15:24.00 για το Ρίο και 15:40.00 για τους Πανευρωπαϊκούς του Αμστερνταμ.

Επόμενος αγώνας είναι την Πρωτομαγιά στο Στάνφορντ (Πέιτον Τζόρνταν) όπου θα αγωνιστεί στα 10.000 επίσης με στόχο το όριο 32:15.00 για τους Ολυμπιακούς και 33:20.00 για το Αμστρενταμ.

Στη Φλωρεντία η Υφαντίδου

Η πρωταθλήτρια των συνθέτων αγωνισμάτων Σοφία Υφαντίδου θα πάρει μέρος στο μίτινγκ της Φλωρεντίας που θα γίνει στις 29 και 30 Απριλίου με στόχο το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το οποίο είναι 6.200 βαθμοί ενώ η Υφαντίδου έχει επίδοση 6.113 από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων που έγινε στη Νάξο πέρσι στις 6-7 Ιουνίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα