Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου συνεχίζει κανονικά την λειτουργία της

Gazzetta team
Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου συνεχίζει κανονικά την λειτουργία της

bet365

Aνακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (ΕΟΤΡΙ) για την απόφαση του διοικητικού εφετείου Αθηνών σχετικά με την απόρριψη της αίτησης αναστολής της πρώτης απόφασης που δεν της έδινε άδεια λειτουργίας.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (ΕΟΤΡΙ) με αφορμή την απόφαση του διοικητικού εφετείου Αθηνών σχετικά με την απόρριψη της αίτησης αναστολής έχει να δηλώσει τα εξής:

1. Η ΕΟΤΡΙ, ειναι ο μόνος επίσημος φορέας αναγνωρισμένος απο την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τριάθλου ( ITU) για το άθλημα του Τριάθλου, Διάθλου κλπ για την Ελληνική Επικράτεια και η μόνη αρμόδια και πιστοποιημένη ομοσπονδία απο την ITU για την διοργάνωση πανελληνίων πρωταθλημάτων και αγώνων τριάθλου, Διάθλου κλπ στην ελληνική επικράτεια.

2. Οι διεθνείς κριτές της ΕΟΤΡΙ, ειναι οι μόνοι πιστοποιημένοι απο την ITU για την διενέργεια αγώνων Τριάθλου, Διάθλου κλπ και οι διεθνείς προπονητές της ΕΟΤΡΙ οι μόνοι πιστοποιημένοι απο την ITU για το άθλημα του Τριάθλου, Διάθλου κλπ

3. Η ΕΟΤΡΙ, είναι ο μόνη ομοσπονδία που έχει την τεχνογνωσία, εμπειρία και αρμοδιότητα για την διοργάνωση ασφαλών και επισήμων αγώνων Τριάθλου, Διάθλου κλπ, σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές του Αθλήματος.

4. Η ΕΟΤΡΙ, απο το 2012 δεν επιχορηγείται ούτε με ενα ευρώ απο την ΓΓΑ, λειτουργεί με ίδιους πόρους και θα συνεχίσει το επιτυχημένο αυτό μοντέλο λειτουργίας της, που φαίνεται η επιτυχία του να ενοχλεί την κρατικοδίαιτη δημόσια διοίκηση.

5. Η ΕΟΤΡΙ, θα συνεχίσει την υλοποίηση του αγωνιστικού της προγράμματος για το 2016 χωρίς καμία αλλαγή. Οι αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος μαζί με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα αποτελέσουν Εθνικό κριτήριο.

6. Η ΕΟΤΡΙ, σέβεται τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων παρόλο που θεωρεί ότι κατά την απόρριψη της αίτησης αναστολής εκτέλεσης το δικαστήριο δεν έλαβε υπόψη του ολα τα στοιχεία που παρουσίασε η ομοσπονδία και πιστεύει οτι θα αποδείξει το βάσιμο των θέσεων της κατά την εκδίκαση της αίτησης ακύρωσης σε δύο περίπου μήνες.

7. Η ΕΟΤΡΙ, επιφυλάσσεται για κάθε ζημιά που θα προξενήσει η αυθαίρετη και αναιτιολόγητη προσπάθεια υπαγωγής του αθλήματος του Τριάθλου στην Ομοσπονδία Μοντέρνου Πεντάθλου, που καμία σχέση δεν έχει με το Τρίαθλο και ειναι αυτή η οποία δεν πληροί τις προϋποθέσεις που προβλέπει ο νόμος για την διατήρηση της Ειδικής Αθλητικής Αναγνώρισης της, έχοντας μόνο 14 συλλόγους με ειδική αθλητική αναγνώριση!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα