Καγιαλής: «Να κάνουμε όλους τους Ελληνες υπερήφανους»!

Gazzetta team
Καγιαλής: «Να κάνουμε όλους τους Ελληνες υπερήφανους»!

bet365

Την ικανοποίηση τους εξέφρασαν οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής για την τρίτη θέση στο Κύπελλο Πρινσέσα Σοφία.

Στον ναυτικό όμιλο Άρσεναλ στην Πάλμα της Μαγιόρκα διεξήχθη το διάσημο κύπελλο Πρινσέσα Σοφία που ολοκληρώθηκε με μια μεγάλη επιτυχία για τους παγκόσμιους πρωταθλητές μας Παναγιώτη Μάντη και Παύλο Καγιαλή.
Με εξαιρετική παρουσία καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, παρά τις δυσχερείς καιρικές συνθήκες, την βροχή και το κρύο των τελευταίων 2 ημερών, οι Έλληνες πρωταθλητές τερμάτισαν πρώτοι στις κούρσες που έτρεξαν, ενώ κατέκτησαν την 3η θέση στην τελική κατάταξη.

Στην διοργάνωση συμμετείχαν 800 σκάφη με πάνω από 1000 κορυφαίους Ιστιοπλόους από 65 χώρες παγκοσμίως, γεγονός το οποίο έκανε τον ανταγωνισμό ακόμα πιο έντονο, και με μόλις δυο ημέρες για ξεκούραση, το ελληνικό δίδυμο συνεχίζει δυναμικά για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ξεκινάει στις 5 Απριλίου.

Ο Τάκης Μάντης δήλωσε: «Ειμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την επιτυχία αυτή και ευχαριστούμε όλους για την συμπαράσταση και τις ευχές. Ειδικά στον Χρυσό μας χορηγό, το Ιδρυμα Lascaris, θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας στηρίζει σε καθε βήμα».

Ο Παύλος επισήμανε: «Είναι πολύ υψηλό το επίπεδο και προπονούμαστε σκληρά για να ανταπεξέλθουμε και να κάνουμε όλους τους Έλληνες περήφανους. Από αυτούς αντλούμε την δύναμη μας και για αυτούς προσπαθούμε για το καλύτερο».

Μέγας Χορηγός της ομάδας “Μάντης – Καγιαλής” είναι το Lascaris Foundation, χορηγοί οι ‎StarΒulk και ‎Sirios Shipmanagement και υποστηρικτές της προσπάθειάς τους είναι οι ‎Gul, ‎Yamaha, ‎AlphaRopes, BIOTHERM, ‎HolmesPlace, VMGFactory, ‎SaltyBag, Nikos Alevromytis / AleN Photography και οι Ναυτικοί Όμιλοι ‎ΙΟΠ και ‎ΝΟΚΒ.

 

Τελευταία Νέα