Σταμάτησε τον Κύργιο ο Νισικόρι (gTV & pic)

Gazzetta team
Σταμάτησε τον Κύργιο ο Νισικόρι (gTV & pic)

bet365

O Kέι Νισικόρι επιβλήθηκε με 2-0 σετ (6-3, 7-5) του Νικ Κύργιου και έβαλε τέλος στην εντυπωσιακή πορεία του Ελληνοαυστραλού στο Miami Open, αφήνοντας τον εκτός τελικού.

Στα ημιτελικά έλαβε τέλος η παρουσία του Νικ Κύργιου στο Miami Οpen, καθώς ο Ελληνοαυστραλός (Νο.26) γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ (6-3, 7-5) από το Νο.6 του ταμπλό Κέι Νισικόρι σε 88 λεπτά.

Ο Ιάπωνας διατηρώντας την ψυχραιμία του, κάτι που φαίνεται και από τη μεγάλη διαφορά στα αβίαστα λάθη (12 έναντι 28), κατάφερε να επιβάλει το ρυθμό του και έτσι θα βρεθεί αντιμέτωπος την Κυριακή (3/3) με το Νο1 τη παγκόσμιας κατάταξης Νόβακ Τζόκοβιτς, απέναντι στον οποίο μετρά πέντε σερί ήττες.

Από την άλλη ο Κύργιος μπορεί να μην κατάφερε να εξασφαλίσει μια θέση στον μεγάλο τελικό, όμως η εξαιρετική παρουσία του στη διοργάνωση θα του δώσει για πρώτη φορά τη δυνατότητα να μπει στην πρώτη 20άδα της παγκόσμιας κατάταξης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα