Άρης και Σεριφάτο για την άνοδο

Gazzetta team
Άρης και Σεριφάτο για την άνοδο

bet365

Στο κλειστό γυμναστήριο Νίκαιας «Πλάτων» θα διεξαχθεί αύριο η σημαντικότερη αναμέτρηση για τις Εθνικές κατηγορίες αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς Άρης Νίκαιας και Σεριφάτο Αιγίου θα αγωνιστούν για την άνοδο στην Handball Premier.

Στην 3η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ του 1ου ομίλου της Α2 Ανδρών ο Άρης μπαίνει στο γήπεδο με προβάδισμα δύο πόντων στην ειδική βαθμολογία, κάτι που σημαίνει ότι ευνοείται ακόμα και σε περίπτωση ισοπαλίας. Από την άλλη πλευρά το Σεριφάτο χρειάζεται μόνο νίκη για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα και φυσικά την άνοδο.

Ο Άρης Νίκαιας είναι από τα ιδρυτικά Σωματεία της Ομοσπονδίας με πολύ μεγάλη ιστορία και δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στην 8η θέση των πιο πετυχημένων Σωματείων του ελληνικού χάντμπολ με 14 Πανελλήνια πρωταθλήματα.

Τελευταία φορά που αγωνίστηκε στην Α1 Ανδρών ήταν τις περιόδους 2012-2014 με προπονητή τον Τάκη Μελετάκο που παραμένει στο τιμόνι της ομάδας: «Είναι ένας τελικός και σίγουρα δεν μπορεί να γίνει ασφαλής πρόβλεψη.

Θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι που μάλλον θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Βέβαια οι λεπτομέρειες κάνουν και τις μεγάλες διάφορες... Ο Άρης Νίκαιας είχε μια συνέπεια στην πορεία του και στους δύο γύρους του πρωταθλήματος και τελείωσε με 4 βαθμούς διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Και ο Άρης και το Σεριφάτο θεωρώ ότι πράγματι είναι οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Εύχομαι να γίνει ένα καλός αγώνας», δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός.

serifatoΑπό την άλλη πλευρά η ομάδα του Αιγίου τα τελευταία χρόνια έχει κάνει μία αξιοθαύμαστη πορεία ανεβαίνοντας επίπεδο.

Μάλιστα αύριο αναμένεται να έχει και την συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων που θα ταξιδεύσουν από την Πελοπόννησο για να ενισχύσουν τις προσπάθειες της ομάδας. Το Σεριφάτο δεν έχει καταφέρει ποτέ να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία και αυτό του δίνει ένα επιπλέον κίνητρο.

Ο προπονητής του Σεριφάτο Αιγίου Κώστας Χατζηκωνσταντίνου επεσήμανε: «Είναι ένα δύσκολο ματς. Έχουμε προετοιμαστεί σωματικά και ψυχολογικά. Οι δύο ομάδες έχουμε ξεχωρίσει από τον όμιλο του Νότου.

Ο στόχος είναι φυσικά η νίκη. Συγκρούονται η καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος που την έχει ο Άρης με την καλύτερη επίθεση που την έχουμε εμείς. Όμως σε αυτά τα ματς πάντα μετράει το ποιος έχει μεγαλύτερη θέληση. Ελπίζω να γίνει ωραίο παιχνίδι και να ανέβει ο καλύτερος».

 

Τελευταία Νέα