Δεύτερο όριο για Ολυμπιακούς ο Χρήστου

Δεύτερο όριο για Ολυμπιακούς ο Χρήστου

bet365

Ο Απόστολος Χρήστου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το επιβεβαίωσε με μία ακόμη εμφάνιση του.

Ο Έλληνας κολυμβητής, έπιασε όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στα 200μ. ύπτιο, στο πλαίσιο του Σουηδικού Όπεν, που διεξάγεται στην Στοκχόλμη.

Ο Έλληνας κολυμβητής τερμάτισε σε 1:58.11 στον τελικό B’ του αγωνίσματος και έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο (1:58.22), συντρίβοντας, παράλληλα το ατομικό του ρεκόρ, που ήταν 1:59.61 από τους Χειμερινούς Αγώνες στο ΟΑΚΑ.

Aξίζει να σημειωθεί πως η επίδοσή του ήταν η καλύτερη ακόμη και από τον Α’ Τελικό, όπου ο πρώτος, ο Ιταλός Λούκα Μεντσαρίνι, έκανε χρόνο 1.58.73.

Θυμίζουμε ότι ο Χρήστου έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο Ρίο, στο αγώνισμα των 100μ. ύπτιο.

H Nόρα Δράκου από την πλευρά της κατέλαβε την 7η θέση στον τελικό των 50μ. ύπτιο με χρόνο 28.61, ενώ πρώτη τερμάτισε η Αλεξάντρα Χερασιμένια με 28.49.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους κολυμβητές μας, η Κριστέλ Βουρνά έκανε χρόνο 27.05 στο Β’ Τελικό των 50μ. πεταλούδας Γυναικών, ο Ανδρέας Βαζαίος πραγματοποίησε επίδοση 24.60 στα 50μ. πεταλούδα Ανδρών και ο Στέφανος Δημητριάδης, στο ίδιο αγώνισμα, είχε επίδοση 25.18.

Μετά τους αγώνες, ο συνοδός προπονητής των αθλητών, Δημήτρης Αθυμαρίτης, ανέφερε:

«Το μίτινγκ είναι εξαιρετικό οργανωτικά και πολύ υψηλού επιπέδου. Η πιο σημαντική επίδοση σήμερα ήταν αυτή του Απόστολου Χρήστου, ο οποίος το πρωί από ατυχία ή από κακή εκτίμηση δεν κατάφερε να μπει στον μεγάλο τελικό, ωστόσο πραγματοποίησε μια σπουδαία διάκριση. Οι υπόλοιποι κολυμβητές δεν είναι ακόμα προετοιμασμένοι και στόχος τους εδώ (στη Στοκχόλμη) είναι κυρίως η προετοιμασία και το να κολυμπήσουν όσο πιο γρήγορα μπορούν».

Αύριο (31/3), οι αγώνες ξεκινούν στις 10.30 (ώρα Ελλάδος), οι προκριματικοί, στις 17.30 είναι οι Β’ και Γ’ Τελικοί και στις 18.00 οι Α’ Τελικοί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα