Έτοιμη να πιάσει το όριο για Ρίο η Υφαντίδου

Gazzetta team
Έτοιμη να πιάσει το όριο για Ρίο η Υφαντίδου

bet365

Το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στο έπταθλο θα κυνηγήσει η Σοφία Υφαντίδου στους αγώνες που ακολουθούν.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια των συνθέτων ετοιμάζεται για τον πρώτο της αγώνα στη σεζόν, ο οποίος ελπίζει πως θα είναι και ο τελευταίος στον οποίο θα υπάρχει στο μυαλό της η επίδοση των 6.200 βαθμών, που θα της βγάλει εισιτήριο για το Ρίο. Η αθλήτρια του Μηνά Κυριάκου θα «ανοίξει» τη σεζόν στη Φλωρεντία στις 29-30 Απριλίου, σε έναν αγώνα, ο οποίος γίνεται σχετικά νωρίς στη σεζόν.

«Ο αγώνας θα γίνει δύο εβδομάδες νωρίτερα σε σχέση με πέρυσι. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είμαι σε αγωνιστική κατάσταση νωρίτερα από ότι θα ήθελα. Το κακό είναι πως ο καιρός ακόμη είναι κρύος και δεν έχουμε καταφέρει να βάλουμε τις απαιτούμενες εντάσεις, καθώς φοβόμαστε τους τραυματισμούς», είπε η Υφαντίδου και συμπλήρωσε:

«Σε κάθε περίπτωση στην Φλωρεντία θα κυνηγήσω το όριο για το Ρίο. Ωστόσο αν κάτι δεν πάει καλά θα έχω μπροστά μου κι άλλες ευκαιρίες», είπε η αθλήτρια και εξήγησε: «Υπάρχει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνθέτων, το μίτινγκ της Τσεχίας τον Ιούνιο και φυσικά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αμστερνταμ. Από εκεί και πέρα θα είναι καλό να έχω ξεμπερδέψει με το όριο πριν το Αμστερνταμ».

Η Υφαντίδου την περσινή σεζόν είχε καλύτερη επίδοση 6.113 β. από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Νάξου, ενώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου συγκέντρωσε 5.951 βαθμούς. «Είμαι κάλα, νομίζω μπορώ να πετύχω το όριο αρκεί να κάνω έναν αγώνα με καλές συνθήκες και δίχως απρόοπτα», είπε η έμπειρη αθλήτρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα