Παράνομους αγώνες καταγγέλλει η ΕΓΟ

Gazzetta team
Παράνομους αγώνες καταγγέλλει η ΕΓΟ

bet365

Η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία με ανακοίνωση της καταγγέλλει τη διεξαγωγή παράνομων αγώνων, τονίζοντας ότι όσα σωματεία μετάσχουν θα έχουν τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

Όπως επισημαίνεται δεν έχει ζητηθεί, ούτε χορηγηθεί άδεια για τη διεξαγωγή των αγώνων ρυθμικής γυμναστικής με την επωνυμία, «Διασυλλογικές Επιδείξεις Γυμναστικής».

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Όπως πληροφορηθήκαμε πρόκειται να διεξαχθεί στο Δυτικό Κλειστό Στάδιο Ολυμπιακού Χωριού, κατά το χρονικό διάστημα 1, 2 και 3 Απριλίου 2016, αγώνες ρυθμικής γυμναστικής με την επωνυμία «Διασυλλογικές Επιδείξεις Γυμναστικής», με διοργανωτή το αθλητικό σωματείο με την επωνυμία Α.Γ.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι παράνομος, διότι δεν έχει ζητηθεί για την διεξαγωγή του και συνακόλουθα δεν έχει χορηγηθεί, η προβλεπόμενη εκ των διατάξεων των άρθρων 1 & 36 του καταστατικού της Ομοσπονδίας, άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Διά της παρούσης ανακοινώσεως γνωστοποιούμε στα σωματεία – μέλη της Ε.Γ.Ο. ότι τυχόν συμμετοχή τους στους προαναφερόμενους αγώνες θα επισύρει εις βάρος των συμμετεχόντων (σωματείων, αθλητριών και μελών διοικητικών συμβουλίων) τις προβλεπόμενες εκ του άρθρου 35 του καταστατικού της Ομοσπονδίας ποινές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα