Ο Ντιμιτρόφ απέκλεισε τον Μάρεϊ, πρόκριση για Κύργιο (pics)

Gazzetta team
Ο Ντιμιτρόφ απέκλεισε τον Μάρεϊ, πρόκριση για Κύργιο (pics)

bet365

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ έκανε την «έκπληξη» και παρότι βρέθηκε να χάνει με 3-1 στο 3ο σετ, έφτασε στην ανατροπή, αφήνοντας εκτός συνέχειας στο Miami Open τον Άντι Μάρεϊ. Πρόκριση στους «16» για Κύργιο.

Σε μία συναρπαστική αναμέτρηση που κράτησε 2 ώρες και 25 λεπτά, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ πέτυχε σπουδαία ανατροπή και απέκλεισε στον 3ο γύρο του Miami Open τον Άντι Μάρεϊ, επικρατώντας με 2-1 σετ (7-6, 6-4, 6-3)

Το Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης πήρε το 1ο σετ στο tie-break, ωστόσο ο Βούλγαρος αντεπιτέθηκε, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Παρότι ο Μάρεϊ προηγήθηκε με 3-1 games στο 3ο σετ, o Ντιμιτρόφ (Νο.28) πραγματοποίησε σπουδαία ανατροπή και κατακτώντας 5 συνεχόμενα games έφτασε στη νίκη.

Αντίπαλος του 24χρονου Βούλγαρου στη φάση των «16» θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης Μονφίς-Κουέβας.

Την πρόκριση στον επόμενο γύρο εξασφάλισε και ο Νικ Κύργιος που ξεπέρασε το εμπόδιο του Αμερικανού Σμίτζεκ (Νο.128) με 2-0 σετ (6-4,6-4).

Ο Ελληνοαυστραλός επέβαλε τον ρυθμό του και κατάφερε χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα να φτάσει στην επικράτηση, δείχνοντας «ανεβασμένος» μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του από το Indian Wells.

Αντίπαλος του Κύργιου στη φάση των «16» θα είναι ο Ρώσος Κουζνέτσοφ (Νο.51) που απέκλεισε με 2-1 σετ τον Μαναρίνο (Νο. 64).

 

Τελευταία Νέα