Ο Πρωτέας δίπλα στην «Κιβώτο του Κόσμου»

Gazzetta team
Ο Πρωτέας δίπλα στην «Κιβώτο του Κόσμου»

bet365

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη της ομάδας του ΑΟ Πρωτέας Άρτας στην «Κιβωτό του Κόσμου» στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων και θα συμμετέχουν οι παίκτες της αντρικής ομάδας και τα τμήματα Παίδων και Παμπαίδων.

Η «Κιβωτός του Κόσμου» είναι Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς.

«Ως αθλητικός όμιλος θεωρούμε σημαντικό, εκτός από τα αθλητικά ιδεώδη να προάγουμε και την κοινωνική ευαισθησία. Με την επίσκεψή μας αυτή, στην «Κιβωτό του Κόσμου», επίσκεψη αγάπης για εμάς, δίνουμε την ευκαιρία και στα δικά μας παιδιά αλλά και στα παιδιά που ζουν εκεί, παιδιά που είχαν ανάγκη από μια καινούργια οικογένεια, να μοιραστούν ώρες χαράς και διασκέδασης.

Αυτό το χρονικό διάστημα οι ανάγκες των φιλοξενούμενων παιδιών στην «Κιβωτό» είναι: Ατομικοί χυμοί και Είδη ατομικής υγιεινής (σαμπουάν, αφρόλουτρο, σαπούνι, οδοντόκρεμες, κτλ)
Όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν στην συγκέντρωση των παραπάνω ειδών μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 697 797 1798.

Η συλλογή των πραγμάτων θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο Άρτας κατά την διάρκεια των αγώνων πλέι οφ της ομάδας στις 2 & 9 Απριλίου 2016 από τις 5-8 μ.μ.», αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα