Ήττα για τον Βαβρίνκα, αποσύρθηκε ο Ναδάλ!

Ήττα για τον Βαβρίνκα, αποσύρθηκε ο Ναδάλ!

bet365

Ο Νο 4 στο ταμπλό του Μiami Open, Σταν Βαβρίνκα γνώρισε την ήττα από τον Αντρέι Κουζνέτσοφ και αποχαιρέτησε την διοργάνωση μόλις από το δεύτερο γύρο. Αντίθετα, ο Ραφαέλ Ναδάλ αποσύρθηκε στο τρίτο σετ του αγώνα κόντρα στον Νταμίρ Τζουμούρ.

Ο 25χρονος Ρώσος Νο 51 στην παγκόσμια κατάταξη χρειάστηκε μόλις 1 ώρα και 20 λεπτά για να κάψει την αντίσταση του Ελβετού, από τον οποίο είχε χάσει προ ημερών στον πρώτο γύρο του Indian Wells.

Σε ότι αφορά στον Ναδάλ αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω έντονης αδιαθεσίας στο τρίτο σετ της αναμέτρησης κόντρα στον Βόσνιο Τζουμούρ, ενώ το σκορ ήταν 2-6, 6-4, 3-0

Mε το δεξί πέρασαν στον τρίτο γύρο Κέι Νισικόρι και Αλεξάντρ Ντολγκοπόλοφ. Ο Ιάπωνας επικράτησε 6-2, 7-6(4) του Γάλλου Πιέρ Ερμπέρ, ενώ ο Ουκρανός Νο 29 στον κόσμο νίκησε τον Αντρέας Σέπι με 6-4, 6-4.

Στο ταμπλό των γυναικών η Ανιέτσκα Ραντβάνσκα χρειάστηκε 1 ώρα και 13 λεπτά για να υπερκεράσει το εμπόδιο της Μάντισον Μπρένγκλε με 6-3, 6-2. Εύκολα πέρασε στον 4ο γύρο και η Σιμόνα Χάλεπ. Η Ρουμάνα νίκησε 6-4, 6-1 της Γερμανίδα Τζούλια Γκέργκες.

Την έκπληξη στο ταμπλό των γυναικών έκανε η Χέδερ Γουάτσον η οποία προερχόμενη από τα προκριματικά κατάφερε να αποκλείσει την Γιανίνα Βικμάγερ με 3-6, 7-5, 6-3

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα