Κορυφαίος όλων των εποχών ο Γκολομέεβ (vid)

Κορυφαίος όλων των εποχών ο Γκολομέεβ (vid)

bet365

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σκυταλοδρομία στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ (NCAA), σημειώνοντας την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στο τελευταίο 50άρι!

Αυτό ήταν το πρώτο χρυσό μετάλλιο που πανηγυρίζει στη σκυταλοδρομία το Πανεπιστήμιο της Αλαμπάμα, στο οποίο φοιτά ο Έλληνας πρωταθλητής, που κολύμπησε σε 18.00 το τελευταίο 50άρι των 200 γιαρδών ελεύθερο, πραγματοποιώντας την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στις ΗΠΑ, με τον Κάλεμπ Ντρέσελ να σημειώνει τον ίδιο χρόνο. Το ρεκόρ στο ατομικό 50αρι, είναι 18.20 και ανήκει στον τελευταίο από τις 24 Μαρτίου 2016.

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ είναι ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που έχει ανέβει στο ψηλότερο βάθρο του κολεγιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ.

O Έλληνας κολυμβητής δήλωσε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου: «Είναι εκπληκτικό. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήμουν τόσο γρήγορος», ενώ σε ότι αφορά την χθεσινή του παρουσία είπε: «Δεν ένιωθα τόσο καλά την πρώτη μέρα. Ήταν για μένα πρωτόγνωρη και η εμπειρία της έξτρα κούρσας (καθώς είχε τον ίδιο χρόνο με άλλους δύο κολυμβητές στον προκριματικό των 50 ελεύθερο). Μέρα με τη μέρα όμως νιώθω πιο καλά».

 

Τελευταία Νέα