«Μάχες» τίτλου στην Α1 γυναικών

Gazzetta team
«Μάχες» τίτλου στην Α1 γυναικών

bet365

Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το τελευταίο αγωνιστικό διήμερο στα εθνικά διασυλλογικά πρωταθλήματα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Όλοι οι αγώνες θα γίνουν αύριο και μεθαύριο στην αίθουσα STIGA του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και στην πολύωρη συναρπαστική δράση ξεχωρίζουν οι καθοριστικές αναμετρήσεις για τον τίτλο στην Α1 γυναικών.

Στις γυναίκες θα περιμένουμε μέχρι το βράδυ του Σαββάτου για να μάθουμε ποιος από τον Δ.Α.Ο. Ταύρου και τον Ολυμπιακό θ’ αναδειχτεί πρωταθλητής Ελλάδας 2016. Οι δύο διεκδικητές παίζουν μεταξύ τους αύριο στις 19:00. Η ομάδα του Ταύρου προηγείται αήττητη μετά από 11 αγωνιστικές και αν αυξήσει το απόλυτο σιγουρεύει την πρωτιά.

Ο Ολυμπιακός, που ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής, είχε χάσει 4-2 στο αντίστοιχο ματς του 1ου γύρου και αναζητά την ανατροπή. Επίσης, στην Α1 των ανδρών θα επικυρωθούν και μαθηματικά οι τίτλοι του Ολυμπιακού, ενώ το Σαββατοκύριακο θα ξεκαθαρίσει οριστικά ποιοι θα πάνε στα μπαράζ και στον υποβιβασμό, που κάτι που έχει διαμορφωθεί ήδη σε μεγάλο βαθμό.

Στην Α1 γυναικών θα γίνουν η 12η, η 13η και η 14η αγωνιστική. Ο Δ.Α.Ο.Τ. έχει το πλεονέκτημα της νίκης του πρώτου αγώνα και της διαφοράς στα σετ με 15-9 και ο Ολυμπιακός χρειάζεται να επιβληθεί με καλύτερο σκορ για να ευνοηθεί στην ισοβαθμία.

Πριν από το σωματείο του Πειραιά ο Δ.Α.Ο.Τ. αντιμετωπίζει τον περσινό πρωταθλητή Ελλάδας Α.Σ. Πέρα και καλείται να δείξει προσοχή. Η ομάδα του Ταύρου θα βασιστεί στις Μόνικα Μόλναρ, Κατερίνα Τόλιου και Αλίκη Κιούφη. Ο Ολυμπιακός θα επιλέξει τριάδα ανάμεσα στις Γεωργία Ζαβιτσάνου, Μαρία Χριστοφοράκη, Αγγελίνα Παπαδάκη και Ντετελίνα Πέτροβα. Στον βυθό της βαθμολογίας η Έδεσσα λογικά δεν γλιτώνει τον υποβιβασμό, όπως δύσκολα θ’ αποφύγει τα μπαράζ για τη «σωτηρία» ο Α.Ο. Ταταύλα.


Στην Α1 των ανδρών διεξάγονται η 16η, η 17η και η 18η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός θα στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής χωρίς ήττα, ενώ τον ουραγό Ίφιτο θ’ ακολουθήσει εκτός απροόπτου στα μπαράζ για την παραμονή ο Άρης Βούλας.


Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Στην Α1 ανδρών:
Το Σάββατο στις 16:00:

Άρης Βούλας-Α.Ο. Ταταύλα
Ολυμπιακός-Ο.Α. Χανίων
Φιλία Ορεστιάδας-Πρόοδος
Ίφιτος Πατρών-Α.Ο. Πεύκης
Ρεπό ο Α.Σ. Πέρα Αθηνών
Το Σάββατο στις 19:00:
Α.Ο. Πεύκης-Φιλία Ορεστιάδας
Πρόοδος-Ολυμπιακός
Ο.Α. Χανίων-Άρης Βούλας
Α.Ο. Ταταύλα-Α.Σ. Πέρα Αθηνών
Ρεπό ο Ίφιτος Πατρών
Την Κυριακή στις 13:00:
Πέρα Αθηνών-Ο.Α. Χανίων
Άρης Βούλας-Πρόοδος
Ολυμπιακός-Α.Ο. Πεύκης
Φιλία Ορεστιάδας-Ίφιτος Πατρών
Ρεπό ο Α.Ο. Ταταύλα
Στην Α1 γυναικών:
Το Σάββατο στις 16:00:
Α.Ο.Σ. Τελαμών-Ολυμπιακός
Φοίνικας Πειραιά-Ο.Ε.Α. Έδεσσας
Α.Ο. Ταταύλα-Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης
Δ.Α.Ο. Ταύρου-Α.Σ. Πέρα Αθηνών
Το Σάββατο στις 19:00:
Ολυμπιακός-Δ.Α.Ο. Ταύρου
Α.Σ. Πέρα Αθηνών-Α.Ο. Ταταύλα
Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης-Φοίνικας Πειραιά
Ο.Ε.Α. Έδεσσας-Α.Ο.Σ. Τελαμών
Την Κυριακή στις 13:00:
Ο.Ε.Α. Έδεσσας-Ολυμπιακός
Α.Ο.Σ. Τελαμών-Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης
Φοίνικας Πειραιά-Πέρα Αθηνών
Α.Ο. Ταταύλα-Δ.Α.Ο. Ταύρου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα