Έστω και δύσκολα, πέρασε η Σερένα (vids)

Έστω και δύσκολα, πέρασε η Σερένα (vids)

bet365

Έβαλε στον εαυτό της δύσκολα, όμως τελικά η Σερένα επικράτησε με 2-1 σετ της Μακχέιλ και πέρασε στην επόμενη φάση του Open στο Μαϊάμι.

Σασπένς στην πρόκρισή της, έδωσε η Σερένα Ουίλιαμς, που έκανε τα εύκολα δύσκολα κόντρα στην Kριστίνα Μακχέιλ (Νο.56), με την κορυφαία τενίστρια του κόσμου να επικρατεί τελικά με 2-1 σετ (6-3, 5-7, 6-2). Το ματς της πρεμιέρας του open στο Μαϊάμι, αναμενόταν να είναι... τυπικό, όμως η αθλήτρια από την Αμερική δεν παρουσίασε τον καλό της εαυτό και έπαιξε με την φωτιά.

Βέβαια, όταν... έκαιγε η μπάλα, η Σερένα έβαζε χαρακτήρα και έτσι κατάφερε, αν και πιο δύσκολα από ότι περίμενε η ίδια, αλλά και το φίλαθλο κοινό, να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του τουρνουά, που μάλιστα θεωρείται το αγαπημένος της και θα διεκδικήσει τον 9ο τίτλο της στο Μαϊάμι.

Η 34χρονη, που πήρε την πρόκριση για τον 3ο γύρο, θα διεκδικήσει το πρώτο της τουρνουά, αφού στα άλλα δύο που συμμετείχε, αν και έφτασε στον τελικό, δεν κατάφερε να τα κατακτήσει. Επόμενο εμπόδιο στον δρόμο της για τον τελικό, είναι η Ζαρίνα Ντίγιας από το Καζακστάν.

 

Τελευταία Νέα