Κεχαγιάς: «Ήλθαμε και μπορούμε την πρόκριση»

Gazzetta team
Κεχαγιάς: «Ήλθαμε και μπορούμε την πρόκριση»

bet365

Η Εθνική μας ηττήθηκε (7-15) από τις ΗΠΑ, σήμερα στη Χάουντα και διακόπηκε μεν το νικηφόρο σερί της στο Προολυμπιακό τουρνουά, πλην όμως το αποτέλεσμα αυτό σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει τον τρόπο σκέψης και προσέγγισης για τον αγώνα του Σαββάτου, όπου θα και κριθεί το εισιτήριο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στην ελληνική αποστολή, αποδέχονται την ανωτερότητα και το δίκιο της επικράτησης των ΗΠΑ, μιας … πολεμικής μηχανής όπως εύστοχα τη χαρακτήρισε προχτές ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός Σάκης Κεχαγιάς, δηλώνουν όμως αποφασισμένοι και έτοιμοι να διεκδικήσουν αυτό για το οποίο ήλθαν στην διοργάνωση: Την πρόκριση στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η Εθνική μας ομάδα επέστρεψε στο ξενοδοχείο μαζί με την αποστολή των ΗΠΑ, με τα δύο τεχνικά επιτελεία να ανταλλάσσουν φιλοφρονήσεις στην διαδρομή, σε πολύ καλό κλίμα.

Λίγο μετά το φαγητό, ο Σάκης Κεχαγιάς και η συνεργάτιδα του Αγγελική Γερόλυμου, μίλησαν στα κορίτσια και τους επεσήμαναν ότι το πλάνο συνεχίζεται, αύριο είναι μια άλλη μέρα και υπάρχει η Ιαπωνία ώστε να κλείσει όπως πρέπει την πολύ καλή παρουσία της στην φάση των Ομίλων η Εθνική μας και φυσικά μεθαύριο η μέρα για την οποία όλοι έχουν ετοιμαστεί, επιδιώκοντας τη ρεβάνς του αποκλεισμού το 2012 στην αντίστοιχη διοργάνωση της Τεργέστης.

«Δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Σήμερα οι ΗΠΑ επιβεβαίωσαν τον χαρακτηρισμό του φαβορί που είχαν πριν την έναρξη του μεταξύ μας παιχνιδιού. Ήταν καλύτερη ομάδα και μας κέρδισαν. Εμείς, έχουμε τώρα το χρόνο να ανασυνταχθούμε και με γέφυρα το αυριανό παιχνίδι με την Ιαπωνία να πάμε να διεκδικήσουμε το Σάββατο αυτό για το οποίο ήλθαμε και μπορούμε. Την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχίζουμε με την ίδια θέληση και αποφασιστικότητα στο δρόμο αυτό», τα λόγια του ομοσπονδιακού μας τεχνικού.

Τα κορίτσια, από την πλευρά τους, απέφυγαν να μιλήσουν περιμένοντας με τη σειρά τους τη μάχη του Σαββάτου, για την οποία και ετοιμάζονται.

Κοινή η πεποίθηση και θέση τους πάντως ότι «η ομάδα συνεχίζει αυτό που ήλθε να πετύχει και μπορεί», παραδεχόμενες κι αυτές την ανωτερότητα των Αμερικανίδων που εδώ στη Χάουντα δείχνουν και είναι ένα κλικ πιο μπροστά από τις τοπ ομάδες της διοργάνωσης.

Στο παιχνίδι που ακολούθησε το δικό μας για την 4η αγωνιστική του Α’ Ομίλου, ο Καναδάς νίκησε με 15-7 την Ιαπωνία η οποία πάντως στην αρχή του παιχνιδιού τον «ζόρισε».

 

Τελευταία Νέα