ΗΠΑ - Ελλάδα 15-7

ΗΠΑ - Ελλάδα 15-7

bet365

Η εθνική ομάδα των γυναικών γνώρισε την ήττα στο κρίσιμο ματς του Προολυμπιακού Τουρνουά της Ολλανδίας, από τις ΗΠΑ, επομένως έχει μία τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσει την πρόκριση για το Ρίο.

Σαφώς ανώτερη η παγκόσμια πρωταθλήτρια, αιφνιδίασε την Εθνική μας στο πρώτο μισό του αγώνα (10-4) και δεν βρήκε ουσιαστικά λύσεις επιθετικά.

Μπορεί στον παραπάνω να μην ήταν τόσο άσχημα τα πράγματα (4/8), πλην όμως στον λιγότερο αυτή τη φορά δεν ήταν ίδια τα πράγματα, με τις ΗΠΑ να έχουν 5/7.

Η ήττα αυτή, εντός προγράμματος αν θέλετε από την αρχή, φέρνει την εθνική μας στην 2η θέση, πίσω από τις ΗΠΑ που θα είναι 1ες στον Α’ Όμιλο και ουσιαστικά από σήμερα σκέπτονται το Ρίο ντε Τζανέιρο αφού θα παίξουν με Γαλλία ή Γερμανία.

Η Ελλάδα θα περιμένει αύριο το βράδυ να μάθει τον 3ο στον Β’ Όμιλο, που θα είναι και ο αντίπαλος της, αφού εκκρεμεί η αναμέτρηση Ιταλίας – Ρωσίας.

ΗΠΑ – ΕΛΛΑΔΑ 15-7

Οκτάλεπτα: 6-2, 4-2, 1-1, 4-2

ΗΠΑ: Φατάλ 1, Κλάρκ 2, Στέφενς 3, Νιούσουλ 5, Φίσερ Α. 1, Φίσερ Μ. 2, Κρέγκ 1.

ΕΛΛΑΔΑ: Τσουκαλά 1, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 1, Ρουμπέση 1, Μανωλιουδάκη 2, Ξενάκη 1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα