Καναδάς - Ελλάδα 4-11

Gazzetta team
Καναδάς - Ελλάδα 4-11

bet365

Η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών έκανε ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, κατακτώντας τη νίκη με 11-4 επί του Καναδά στην 3η αγωνιστική του Α’ Ομίλου στο Προολυμπιακό τουρνουά της Χάουντα.

Με τη νίκη αυτή παραμένει στην κορυφή του Ομίλου και περιμένει τώρα να δει την τύχη της στον αυριανό αγώνα με την πανίσχυρη εθνική ομάδα των ΗΠΑ (16.20 ώρα Ελλάδας), που ουσιαστικά θα δώσει και την 1η θέση στον Όμιλο, επομένως και χιαστί παιχνίδι με τον 4ο του Β’ Ομίλου (Γαλλία ή Γερμανία).

Σπουδαία λοιπόν και σήμερα η Εθνική μας, που «έχτισε» αυτή την εικόνα της, αρχικά με τον τρόπο που έπαιξε στην άμυνα και αποσυντόνισε πλήρως τον Καναδά που είχε 1/14 στον παραπάνω!

Το καθαρό μυαλό, η καλή κυκλοφορία και υπομονή στην επίθεση, έφεραν αργότερα και τα γκολ για την Εθνική μας που αρχικά προηγήθηκε 6-0 στο πρώτο μισό του αγώνα και δέχτηκε το πρώτο γκολ από τον αντίπαλο της μόλις στο 6.27’’ του τρίτου 8λέπτου!

Ο Καναδάς πήγε να αντιδράσει με ένα σερί 3-0 υπέρ του, το σκορ πήγε στο 7-4 και κάπου εκεί άρχισε η παράσταση από την αρχηγό μας Αντιγόνη Ρουμπέση που με τρία απανωτά τέρματα (5 συνολικά σήμερα), ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο +6 (10-4), 2.57’’ πριν το φινάλε του αγώνα.

ΚΑΝΑΔΑΣ – ΕΛΛΑΔΑ 4-11

Οκτάλεπτα: 0-4, 0-2, 2-1, 2-4

ΚΑΝΑΔΑΣ: Αλόγκοπο 1, Έγκενς Μ. 1, Έγκενς Κ. 1, Γελιζάροβα 1.

ΕΛΛΑΔΑ: Τσουκαλά 2, Αβραμίδου 1, Ρουμπέση 5, Μανωλιουδάκη 1, Πλευρίτου Έλ. 1, Ξενάκη 1.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα