Με Δήμα, Κοζομπόλη, Γιαννιώτη το «Αγαπώ τον αθλητισμό-Kids' Athletics»

Με Δήμα, Κοζομπόλη, Γιαννιώτη το «Αγαπώ τον αθλητισμό-Kids' Athletics»

Με Δήμα, Κοζομπόλη, Γιαννιώτη το «Αγαπώ τον αθλητισμό-Kids' Athletics»

Mία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τα παιδιά από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ερέτριας και από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Γέρακα που συμμετείχαν στο πρόγραμμα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής «Αγαπώ τον αθλητισμό-Kids' Athletics» στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Ξαφνικά είδαν μπροστά τους, τον Πύρρο Δήμα, τη Βούλα Κοζομπόλη και το Σπύρο Γιαννιώτη. Οι τρεις Ολυμπιονίκες πήγαν κοντά στους μαθητές, μίλησαν μαζί τους, έδωσαν χρήσιμες συμβουλές και στο τέλος φωτογραφήθηκαν μαζί τους, κάνοντας αξέχαστη για τα παιδιά, την επίσκεψη στο Παναθηναϊκό Στάδιο.
Το «Αγαπώ τον αθλητισμό-Kids' Athletics» διεξάγεται με τη συνεργασία του ΣΕΓΑΣ, της ΕΟΚ και της ΕΟΠΕ, αλλά και των Υπουργείων Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και Εθνικής Άμυνας με την πολύτιμη υποστήριξη των Ιδρυμάτων «Σταύρος Νιάρχος» και «Παύλου & Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου». Δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να γνωρίσουν από κοντά τα μυστικά του στίβου, του μπάσκετ και του βόλεϊ και από το 2010 μέχρι σήμερα, έχουν πάρει μέρος σε αυτό περίπου 95.000 μαθητές και μαθήτριες από 1.4500 σχολεία απ’ όλη την Ελλάδα.
Aπό την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου ξεκίνησε και η σίτιση των μαθητών των Δημοτικών Σχολείων που μετέχουν στο πρόγραμμα, με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, μέσω του Ινστιτούτου Prolepsis και του προγράμματος σίτισης και προώθησης της υγιεινής διατροφής.

Best of internet