Παπαχρήστου: «Καλή επίδοση και στο Ρίο»

Παπαχρήστου: «Καλή επίδοση και στο Ρίο»

Παπαχρήστου: «Καλή επίδοση και στο Ρίο»

Για την μεγάλη επιτυχία της στο Παγκόσμιο του Πόρτλαντ και το χάλκινο μετάλλιο μίλησε η Βούλα Παπαχρήστου, επισημαίνοντας πως πλέον στοχεύει και σε μία πολύ καλή επίδοση και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή «Kick Off»: 
Για το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο του Πόρτλαντ: «Είμαι πολύ χαρούμενη και εγώ και ο προπονητής μου και όλοι οι άνθρωποι της ομοσπονδίας. Συνεχίζουμε τη δουλειά». 

Για το αν νιώθει δικαιωμένη: «Ποτέ δε αισθάνθηκα έτσι. Και τότε και τώρα κάνω τη δουλειά μου. Προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Παίρνω δύναμη από την οικογένειά μου, από τους ανθρώπους που με στηρίζουν. Σε πολύ μεγάλο βαθμό στάθηκε δίπλα μου και η ομοσπονδία. Τους ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό». 

Για τα συναισθήματά της μετά την επιτυχία της: «Μόνο χαρά. Θα ήθελα πολύ να είναι εδώ και η κόρη μου να το γιορτάσουμε μαζί. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για το παρελθόν. Γιορτάζω την νέα σελίδα της ζωής μου, η οποία είναι υπέροχη. Θα συνεχίσω να δουλεύω, για να γίνομαι καλύτερη σ’ αυτό που κάνω και αγαπώ». 

Για τους στόχους της ενόψει Ολυμπιακών αγώνων: «Πολλή δουλειά και πείσμα και από εμένα και από τον προπονητή μου. Δεν είναι εύκολη υπόθεση οι Ολυμπιακοί αγώνες. Θέλουμε να είμαστε σε θέση για μια πολύ καλή επίδοση».

Best of internet