Παπαχρήστου: «Πολύ συγκινημένη, δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω»

Παπαχρήστου: «Πολύ συγκινημένη, δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω»

Η Βούλα Παπαχρήστου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τριπλούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Πόρτλαντ με άλμα στα 14.15 μέτρα και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της.

Παπαχρήστου: «Πολύ συγκινημένη, δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω»

Το μόλις ένα έγκυρο άλμα της Βούλας Παπαχρήστου στα 7.16 μέτρα ήταν αρκετό για να της δώσει την 3η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στο Πόρτλαντ, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να εμφανίζεται συγκινημένη μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ:

«Πολύ χαρά, έχουμε τρελαθεί. Είμαι πολύ συγκινημένη, δεν μπορώ να σταματήσω να κλαίω. Ήταν ένας κακός αγώνας από εμένα, ωστόσο άρπαξα την ευκαιρία. Ημουν εδώ, στον μεγάλο αγώνα και έκανα ότι χρειαζόταν. Δεν σκέφτομαι κάτι διαφορετικό από αυτό που σκεφτόμουν μέχρι σήμερα. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Οι στόχοι μας είναι ίδιοι και αφορούν τις διοργανώσεις του ανοιχτού. Ευχαριστώ την οικογένεια μου, τον σύζυγο μου, τον προπονητή μου, τον ΣΕΓΑΣ και όλους όσοι με έχουν βοηθήσει». 

Όσο για το αν αγχώθηκε στο τελευταίο άλμα της Αμερικανίδας, η Παπαχρήστου απάντησε: «Σίγουρα αγχώθηκα. Η αναμονή μου δημιούργησε ακόμη μεγαλύτερο άγχος. Τελικά όλα πήγαν καλά».

 

Best of internet