«Καθάρισε» τον Ναδάλ και ετοιμάζεται για κούπα ο Τζόκοβιτς! (pic)

Gazzetta team
«Καθάρισε» τον Ναδάλ και ετοιμάζεται για κούπα ο Τζόκοβιτς! (pic)

bet365

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ξεπέρασε και το εμπόδιο του Ράδαελ Ναδάλ στα ημιτελικά του Indian Wells επικρατώντας με 2-0 σετ (7-6, 6-2) του μαχητικού Ισπανού και «σφράγισε» την παρουσία του στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (21/3, 22.00), όπου θα βρει απέναντι του τον Μίλος Ράονιτς.

Νόβακ Τζόκοβιτς και Ραφαέλ Ναδάλ πρόσφεραν εντυπωσιακό θέαμα στον δεύτερο ημιτελικό του Indian Wells, με τον Σέρβο να επικρατεί με 2-0 σετ (7-6, 6-2) σε 2 ώρες και 1 λεπτό και να εξασφαλίζει την παρουσία του στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο Ναδάλ ήταν πολύ μαχητικός και έβαλε δύσκολα στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης στο πρώτο σετ, ωστόσο ο Τζόκοβιτς κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του στο tie-break, κάνοντας το 1-0 μετά από 1 ώρα και 11 λεπτά.

Στο δεύτερο σετ ο Σέρβος είχε λίγο πιο εύκολο έργο, καθώς ο Ισπανός έχοντας σπαταλήσει αρκετή ενέργεια προηγουμένως, εμφανίστηκε λιγότερο αποτελεσματικός, γεγονός που δεν άφησε ασυγχώρητο ο Τζόκοβιτς, φτάνοντας στο 2-0 με 6-2 games σε 50 λεπτά το σετ.

Ο «Τζόκερ» πάντως έπεσε ηρωικά, μιας και στη διάρκεια του τελευταίου, όπως αποδείχθηκε, game είπε «όχι» πέντε φορές σε match-point του Τζόκοβιτς.

Αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη νίκη του «Νόλε» απέναντι στον Ναδάλ, ενώ παράλληλα ο Σέρβος θα έχει την Κυριακή (21/3) απέναντι στον Μίλος Ράονιτς την ευκαιρία κερδίσει για τρίτη συνεχόμενη φορά την διοργάνωση.

Η προϊστορία πάντως είναι συντριπτικά με το μέρος του, μιας και ο «Νόλε» έχει νικήσει και στις πέντε αναμετρήσεις του με αντίπαλο τον Καναδο.

 

Τελευταία Νέα