Παπαχρήστου: «Ήμουν πολύ τυχερή σε αυτόν τον αγώνα» (vid)

Παπαχρήστου: «Ήμουν πολύ τυχερή σε αυτόν τον αγώνα» (vid)

Στο γεγονός ότι η τύχη ήταν με το μέρος της στον σημερινό αγώνα, στάθηκε η Βούλα Παπαχρήστου στις πρώτες της δηλώσεις στη μικτή ζώνη, μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Παπαχρήστου: «Ήμουν πολύ τυχερή σε αυτόν τον αγώνα» (vid)

«Ήμουν πολύ τυχερή σε αυτόν τον αγώνα. Το συναίσθημα είναι απίστευτο, ευχαριστώ τον προπονητή μου. Αυτό ήταν το πρώτο μου μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Χρειάζομαι πολλή δουλειά για να μείνω στο βάθρο των νικητών. Η επίδοση που σημείωσα δεν ήταν πολύ καλή, όμως ξανά λέω ήμουν πολύ τυχερή σήμερα, ο Θεός με αγαπάει», δήλωσε η Παπαχρήστου στο κανάλι τις IAAF.

«Ενα δώρο από εμένα για την Κωνσταντίνα», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Πομάσκι αναφορικά με την επιτυχία της αθλήτρια του, Βούλας Παπαχρήστου στο Πόρτλαντ.

Η Κωνσταντίνα δεν είναι άλλη από την μόλις ενάμιση έτους κόρη της Παπαχρήστου, που χρειάστηκε να στερηθεί αρκετές φορές τη μητέρα της, στη διάρκεια του έτους, λόγω των προπονητικών υποχρεώσεων της. 

«Όταν η προπονητική διαδικασία ολοκληρώνεται σωστά τότε είμαι ικανοποιημένος. Η Βούλα έμεινε σοβαρή όλο αυτό το διάστημα και κατάφερε να κάνει αυτό που έπρεπε. Δεν ήταν εύκολο για εκείνη να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο μετά τη γέννα, ωστόσο το ήθελε, προσπάθησε και το πέτυχε», είπε ο Πομάσκι και συμπλήρωσε:

«Σήμερα έκανε αυτό που μπορούσε και παράλληλα είχε τύχη, που πάντα είναι χρήσιμη στον αθλητισμό. Τώρα θα πρέπει να μείνει συγκεντρωμένη και να συνεχίσει τη δουλειά για τις υποχρεώσεις του καλοκαιριού».

Η Παπαχρήστου έχει ήδη το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ.

Best of internet