Ρίις: «Αυτό ήταν το γλυκύτερο»

Gazzetta team
Ρίις: «Αυτό ήταν το γλυκύτερο»

bet365

Η Μπράιτνι Ρις αναδείχθηκε εντός έδρας, στο Πόρτλαντ των ΗΠΑ, για τρίτη διαδοχική φορά παγκόσμια Πρωταθλήτρια Κλειστού Στίβου (Ντόχα 2010 και Κωνσταντινούπολη 2012), στο άλμα εις μήκος και δήλωσε ότι ήταν το γλυκύτερο!

Η Αμερικανίδα προσγειώθηκε στο τελευταίο της άλμα στα 7.22 μ. ξεκαθαρίζοντας τους λογαριασμούς που είχε ανοίξει προσωρινά με την Ρωσίδα Ιβάνα Σπάνοβιτς.

Η τελευταία στην 5η προσπάθεια της είχε πηδήξει 7.07μ. κάνοντας εθνικό ρεκόρ, με την Αμερικανίδα να έχει μία προσπάθεια για να της αποσπάσει το χρυσό, έχοντας καλύτερο άλμα στα 7μ. και τα κατάφερε.

Έτσι, το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Βρετανίδα Λορέιν Αγκεν με 6.93μ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίδοση της Ρις είναι τρίτη στη λίστα των αθλητριών με τις καλύτερες επιδόσεων όλων των εποχών, πίσω από τις Χάικε Ντρεσλερ και Γκαλίνα Κριστιάκοβα.

«Αυτό ήταν το γλυκύτερο. Είχα δύο δύσκολα χρόνια και για μένα η επιστροφή στο 7.22 μ. μετά από αυτές τις δυσκολίες είναι σημαντική... Δούλεψα τόσο σκληρά για αυτό το μετάλλιο πνευματικά και σωματικά και είμαι χαρούμενη που πήρα αυτό το μετάλλιο το οποίο προετοιμάζει για το Ρίο».

 

Τελευταία Νέα