Το Muay Thai επιστρέφει στον λόφο Στρέφη

Gazzetta team
Το Muay Thai επιστρέφει στον λόφο Στρέφη

bet365

Το White Tiger Camp (α.σ. Λευκή Τίγρη) διοργανώνει στις 26 Μαρτίου 2016 τους δεύτερους διασυλλογικούς αγώνες Muay Thai στο λόφο Στρέφη, μόλις δύο χρόνια μετά την πρώτη και απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση του Απρίλη 2014.

Τον Απρίλιο του 2014 στους αγώνες συμμετείχαν 12 σχολές από όλη την επικράτεια με δεκάδες αθλητές. Έγιναν επιδείξεις άλλων πολεμικών τεχνών από σχολές της περιοχής των Εξαρχείων, ενώ μεγάλη ήταν και η συμμετοχή του κόσμου που αγκάλιασε την διοργάνωση με διάθεση άνω των 1.200 εισιτηρίων.

Η συνταγή και στόχοι παραμείνουν ίδιοι.

Εξάπλωση του αθλήματος, επαφή ολοένα και περισσότερου κόσμου με το χώρο των πολεμικών τεχνών, αλλά και σεβασμός στους αθλητές και δασκάλους που φιλοξενούνται στη διοργάνωση.

Ακριβώς γι' αυτούς τους λόγους φέτος έχουν προσκληθεί πάνω από 30 σχολές από όλη τη χώρα και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα συγκεντωθούν αθλητές όλων των ηλικιών/εμπειρίας και κιλών.

Η διοργάνωση αυτή είναι η μόνη πανελλαδικά που γίνεται σε χώρο εξωτερικό των σχολών, αφιερωμένη αποκλειστικά στο μαχητικό άθλημα του muay thai τον “Βασιλιά των ρινγκ”.

 

Τελευταία Νέα