Ικανοποίηση για το «Aphrodite Cup»

Ικανοποίηση για το «Aphrodite Cup»

Ικανοποίηση για το «Aphrodite Cup»

Μετά τις μουσικές των προγραμμάτων των αθλητριών, οι οποίες έλαβαν μέρος στο μίτινγκ ρυθμικής γυμναστικής «Αphrodite Cup 2016», ακούστηκε κι η... μελωδία της ευτυχίας στον απόηχο της διοργάνωσης, καθώς άπαντες έμειναν ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση.

 

Το «Αphrodite Cup 2016», που διοργάνωσε ο Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία» σε συνεργασία με τον Δήμο Π. Φαλήρου, την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και με την υποστήριξη της Εταιρίας Ακινήτων Δημοσίου, στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο TAE KWON DO, διακρίθηκε για την αρτιότητά του και την τήρηση του αγωνιστικού προγράμματος με ακρίβεια... λεπτού! Σπάνιο για αγώνες ρυθμικής γυμναστικής.

Γεγονός, που οφείλεται στο έμπειρο προσωπικό των αγώνων, μεταξύ των οποίων ήταν η υπεύθυνη ανάπτυξης και αγώνων της Ε.Γ.Ο. και πρώην ομοσπονδιακή προπονήτρια, Τζένη Παπαδοπούλου, η πρώην πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Ελίνα Παυλή, ο διευθυντής της εγκατάστασης Μάκης Σωτηριάδης και ο διευθυντής του τουρνουά, Χάρης Σπηλιάκος.

Το προσωπικό της διοργάνωσης πλαισιώθηκε από τους άριστα εκπαιδευμένους εθελοντές, οι οποίοι συγκέντρωσαν άκρως κολακευτικά σχόλια από τα μέλη των ομάδων που συμμετείχαν στους αγώνες και από τους θεατές.

Άλλωστε, αρκετοί από τους εθελοντές ήταν άνθρωποι του αθλήματος και μπορούσαν ν' ανταποκριθούν άψογα στις απαιτήσεις που είχε το πόστο τους στη διοργάνωση. Μεταξύ αυτών, ήταν τρία από τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας ανσάμπλ, η οποία κατετάγη 5η στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, η Μαρία Κάκιου, η Ελένη Χρονοπούλου και η Ηλέκτρα Ευθυμίου, ενώ και η εθελόντρια γιατρός των αγώνων, Νίνα Κοντοπούλου ήταν μέλος της πρώτης Εθνικής ανσάμπλ, όπως κι η Τζένη Παπαδοπούλου.

Συνολικά, οι εθελοντές ήταν 160. Ως εθελοντές εργάστηκαν και 32 φοιτητές της Ειδικότητας Αθλητικής Διοίκησης της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για την απόκτηση γνώσεων και εμπειρίας.

Πέντε άνθρωποι, που συγκροτούσαν την οργανωτική και εκτελεστική επιτροπή, είχαν την ευθύνη του σχεδιασμού και της υλοποίησης του «Aphrodite Cup 2016». Πρόκειται για την Ελένη Μιχοπούλου, πρόεδρο του Γ.Ο.Π.Φ. «Η ΑΡΜΟΝΙΑ», τον Ιωάννη Φωστηρόπουλο, αντιδήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, την Μαρία Παπαδοπούλου, μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, τον Γιώργο Καζαντζόπουλο, αντιπρόεδρος του Γ.Ο.Π.Φ. «Η ΑΡΜΟΝΙΑ» και μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και τον Ιωάννη Κελαϊδίτη, μέλος του Γ.Ο.Π.Φ. «Η ΑΡΜΟΝΙΑ».

Ας δούμε τους αριθμούς της διοργάνωσης «Aphrodite Cup 2016».
Οι αριθμοί
37 ώρες αγωνιστικών προγραμμάτων ρυθμικής γυμναστικής
18 χώρες
218 αθλήτριες
135 ξένες αθλήτριες
83 Ελληνίδες αθλήτριες
145 συνοδοί αποστολών
18 airport tranfers
80 ώρες συνεχόμενων μετακινήσεων με πούλμαν
3 ξενοδοχεία
120 δωμάτια
1.121 διανυκτερεύσεις
174 άτομα εργάστηκαν για τους αγώνες
300 κιλά φρούτα
3.000 μπουκαλάκια νερό
50 κάδοι ανακύκλωσης
100 κιλά ανακυκλώσιμα υλικά (πλαστικά μπουκάλια, χαρτί, χαρτόνι,
λοιπά πλαστικά)

Στον Γ.Ο.Π.Φ. «Η Αρμονία» έχουν κι έναν ακόμη λόγο να χαίρονται,πέρα από την οργανωτική επιτυχία του «Aphrodite Cup 2016». Η δική τους αθλήτρια, Ελένη Κελαϊδίτη, η οποία αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην κατηγορία των γυναικών με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας και είναι μέλος της προολυμπιακής ομάδας, ήταν η πρωταγωνίστρια της διοργάνωσης! Η παρά κάτι ημέρες 16χρονη πρωταθλήτρια (έχει γενέθλια την 1η Απριλίου) επικράτησε στο σύνθετο ατομικό, στην μπάλα, στην κορδέλα και στις κορύνες.

Best of internet