Έπιστρέφει ο Φέντερερ και δηλώνει, «Δεν είχα τόσο ταλέντο όσο οι Χίνγκις και Ναδάλ» (vid)

Έπιστρέφει ο Φέντερερ και δηλώνει, «Δεν είχα τόσο ταλέντο όσο οι Χίνγκις και Ναδάλ» (vid)

bet365

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, την προσεχή εβδομάδα στο Miami Open μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο.

Tην είδηση έδωσε στη δημοσιότητα ο μάνατζερ του Τόνι Γκάντσικ.

Θυμίζουμε ότι ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών τραυματίστηκε στη Μελβούρνη, σε μία βόλτα που είχε πάει με τις κόρες του στο πάρκο της πόλης, μετά την ήττα που υπέστη στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν από τον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Στο μεταξύ ο κάτοχος 17 τίτλων γκραν σλαμ παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό Tennis Magazine, με αφορμή των εορτασμό των 40 χρόνων από την ίδρυση του και δήλωσε περήφανος για την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο.

«Είχα πολύ ταλέντο όταν ήμουν νέος, αλλά όχι τόσο όσο ο Γουντς (Τάιγκερ), η Χίνγκις (Μαρτίνα, με την οποία θα αγωνιστεί στα διπλά μικτά των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο) ή ο Ναδάλ. Η Μαρτίνα κέρδισε το Wimbledon όταν ήταν 16 ετών. Εγώ εκείνο τον καιρό ήμουν 15 χρονών και πίστευα πως θα ήταν τρελή και μόνο η σκέψη να κερδίσω. Δεν έχω ιδέα πως τα κατάφερα.

Δεν ξέρω αν αυτή είναι η σωστή λέξη για να το εκφράσω, αλλά νιώθω υπερήφανος που έχω τόση υποστήριξη παγκοσμίως. Δε βλέπω τον εαυτό μου σαν ένα είδωλο, όπως ο Τζόρνταν, δε νιώθω πως είμαι ένας από εκείνους», δήλωσε ο Ελβετός.

 

Τελευταία Νέα