Περίπατος και πλώρη για Α2 η Προοδευτική!

Περίπατος και πλώρη για Α2 η Προοδευτική!

Ποιο ντέρμπι; Το πιο κρίσιμο ή ένα από τα πιο πιο κρίσιμα ματς της χρονιάς, η Προοδευτική Αγρινίου φρόντισε να το μετατρέψει σε υγειινό περίπατο κερδίζοντας στο κλειστό της πόλης με 31-19 τον ΒΑΟ Λουτρακίου! 

Περίπατος και πλώρη για Α2 η Προοδευτική!

Με την νίκη αυτή, ο Αγρινιώτικος σύλλογος πέρασε στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου και πλέον... αγκαλιάζει την προνομιούχο θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου στην Α2! Αν και το τελικό σκορ δείχνει την δύναμη της επίθεσης, στην Προοδευτική κάνουν ιδιαίτερη μνεία στην εμφάνιση του

του τερματοφύλακά Ράϊκου. Στα αξιοσημείωτα η επανεμφάνιση των Λαγού και Ξύστρα που έδωσαν πολύτιμες βοήθειες. Βέβαια η μάχη της 2ης θέσης δεν έχει ακόμη κριθεί μιας και υπάρχει την προσεχή Κυριακή 20 Μαρτίου 2016 ένα ακόμη σπουδαίο ματς στο Άργος, με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Συράκος Παναγιώτης) : Μπαζούλας Β.(Τ/Φ) , Λαγός Κ., Παπανίκος Δ.(2), Φωτόπουλος Λ.(1), Γεωργομήτρος Απ.(2), Σωτηρόπουλος Χρ.(2), Κωνσταντόπουλος Γ.(6), Λιόκαυτος Κ.(2), Παπαδάκης Δ., Ξύστρας Γ.(1), Ράϊκος Σπ.(Τ/Φ), Βασιλείου Γ., Γιαννιώτης Δ(11), Δήμος Δ., Ράϊκος Κ.(4), Χαϊμάνης Κ.

Β.Α.Ο. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ(Πανούσης Ιωάννης) : Αικατερίνης Γρ.(5), Γκίκας Μ.(6), Θεοχάρης Αθ., Καρακώστας Αθ.(1), Φύττας Γ., Καπνιστής Ι. (1), Αντωνίου Γ.(2), Μπάμπης Θ.(1), Γρούμος Ι., Μπέκος Ευ., Οικονόμου Ε., Φίλης Αν.(3)

 

Α.Σ. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΒΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 31-19 (16-03-2016)

Best of internet