Επίσκεψη σε σχολεία η εθνική νεανίδων

Επίσκεψη σε σχολεία η εθνική νεανίδων

Επίσκεψη σε σχολεία η εθνική νεανίδων

  Στο περιθώριο της προετοιμασίας της Εθνικής Νεανίδων στο Αμύνταιο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, η αποστολή της ομάδας επισκέφθηκε τα Δημοτικά Σχολεία του Φιλώτα και του Αμυνταίου.

Η επίσκεψη των διεθνών αθλητριών ήταν άκρως εποικοδομητική και πολύ όμορφη εμπειρία, αφού οι μαθητές και οι μαθήτριες πληροφορήθηκαν τα μυστικά του χάντμπολ, ενώ είχαν την ευκαιρία να κάνουν τις ερωτήσεις τους.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η προσέγγιση των διεθνών αθλητριών σχετικά με το καθημερινό τους πρόγραμμα και τη ζωή του αθλητή, η οποία είναι ιδιαίτερα απαιτητική, αφού πρέπει να συνδυάζει σχολείο ή σπουδές και αθλητισμό σε υψηλό επίπεδο.
Από την πλευρά τους οι αθλήτριες της Εθνικής ομάδας τόνισαν στους μαθητές ότι προτεραιότητα είναι ο αθλητής να είναι και καλός μαθητής, έχοντας πάρει τα κατάλληλα εφόδια.
Από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι των Σχολείων ευχαρίστησαν την ομοσπονδία και την Εθνική ομάδα για την παρουσία των διεθνών και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις επίσημες διοργανώσεις.

Best of internet