Εκτός Indian Wells ο Μάρεϊ, πρόκριση για τα υπόλοιπα φαβορί (vid)

Gazzetta team
Εκτός Indian Wells ο Μάρεϊ, πρόκριση για τα υπόλοιπα φαβορί (vid)

bet365

Εκτός συνέχειας από το Indian Wells έμεινε ο Άντι Μάρεϊ, ο οποίος γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ από τον Αργεντινό Ντελπόνις στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης, στην μεγαλύτερη έκπληξη στο τουρνουά μέχρι τώρα. Χωρίς δυσκολίες στον 4ο γύρο τα φαβορί.

Αποκλεισμός-σοκ για το Νο. 2 της παγκόσμιας κατάταξης Άντι Μάρεϊ, ο οποίος γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ (4-6, 6-4, 7-6) από τον Αργεντινό (Νο.53) Φεντερίκο Ντελμπόνις.

Ο Αργεντινός έδειξε από το ξεκίνημα αποφασισμένος για την έκπληξη και τελικά τα κατάφερε, εκμεταλλευόμενος και την έλλειψη ρυθμού του Βρετανού, ο οποίος μετά τον τελικό του Australian Open έμεινε εκτός δράσης για ένα μήνα, λόγω της γέννησης της κόρης του.

Έτσι ο Ντελμπόνις κατάφερε να πετύχει την μεγαλύτερη έως τώρα νίκη της καριέρας του και μόλις τρίτη απέναντι σε παίκτη της πρώτη 10αδας του ταμπλό, με τελευταία αυτή απέναντι στον Βαβρίνκα τον Ιανουάριο του 2016 στη Γενεύη.

Δίχως να ιδρώσει πέρασε στον 4ο γύρο της διοργάνωσης ο Μίλος Ράονιτς (Νο.14), μιας και ο αντίπαλος του Μπερνάρντ Τόμιτς (Νο.20) αποχώρησε στη μέση του δεύτερου σετ και έτσι ο Αυστραλός εξασφάλισε την πρόκριση με 2-0 σετ σε μόλις 38 λεπτά.

Με 2-1 σετ επικράτησαν των Πέλα (Νο.40) και Ντολγκοπόλοφ (Νο.29) , οι Νταβίντ Γκοφίν (Νο.14) και Ρισάρ Γκασκέ (Νο.10).

Με άνεση εξασφάλισε την πρόκριση και ο Κροάτης Μαρίν Τσίλιτς που επιβλήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-3) του Αργνεντίνου Μάιερ (Νο.46).

Την παρουσία τους στον επόμενο γύρο κλείδωσαν και οι Μονφίς (Νο.16) και Μπερντίχ (Νο.7) με 2-0 σετ απέναντι στους Ράμος και Τσόριτς.

Τέλος, με ευκολία πήρε το εισιτήριο για τους «16» και το Νο.4 του ταμπλό Σταν Βαβρίνκα, ο οποίος ξεπέρασε το εμπόδιο του Κουζνέτσοφ με 2-0 σετ ( 6-4, 7-6).

 

Τελευταία Νέα