Ανακοίνωση Ρεάλ Μαδρίτης για Ναδάλ

Ανακοίνωση Ρεάλ Μαδρίτης για Ναδάλ

bet365

Μετά τον προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν και η ομάδα παίρνει επίσημα θέση για την επίθεση που δέχτηκε ο Ραφάελ Ναδάλ από την πρώην υπουργό αθλητισμού της Γαλλίας, Ροσελίν Μπασελότ.

Aναλυτική η ανακοίνωση του συλλόγου: «Η Ρεάλ Μαδρίτης θα ήθελε να εκφράσει την πλήρη υποστήριξη της στο επίτιμο μέλος της, Ραφάελ Ναδάλ, αναμφίβολα τον σπουδαιότερο αθλητή όλων των εποχών στην Ισπανία και στον κόσμο.

Ο Ράφα Ναδάλ εκπροσωπεί θεμελιώδεις αξίες του αθλητισμού. Το μεγαλείο του και απίστευτες κατακτήσεις του είναι ανέκαθεν βασισμένες σε παραδειγματική συμπεριφορά, συνεχή δουλειά, ταλέντο και εκπληκτικά επίπεδα αφοσίωσης.

Σε αυτήν την περίπτωση ο σύλλογος μας θεωρεί ότι η επίθεση που δέχτηκε από την πρώην υπουργό, Ροσελίν Μπασελότ είναι αδικαιολόγητη και απαράδεχτη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θεωρεί τον στενό δεσμό με ένα είδωλο όπως ο Ναδάλ τιμή, αφού πρόκειται για έναν σύμβολο αθλητικής αριστείας.

Ο Ναδάλ είναι αντικείμενο θαυμασμού και λατρεύεται από εκατομμύρια φιλάθλων ανά τον κόσμο και σήμερα ο σύλλογος μας στέκεται σταθερά δίπλα του».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα