Κεχαγιάς: «Να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε»

Κεχαγιάς: «Να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε»

Κεχαγιάς: «Να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε»

Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των γυναικών κατέκτησε την πρώτη θέση στο «Θέτις Καπ», παρά την ήττα με 7-5 από την Ιταλία. Επόμενος στόχος για την ελληνική ομάδα είναι το Προολυμπιακό τουρνουά στη Γκούντα της Ολλανδίας (21-28 Μαρτίου).

Μετά την λήξη της αναμέτρησης με την ιταλική ομάδα ο Σάκης Κεχαγιάς, η Χρυσή Διμανατοπούλου, η Αντιγόνη Ρουμπέση αλλά και η Ρομπέρτα Μπιανκόνι παραχώρησαν  δηλώσεις.

Σάκης Κεχαγιάς (ομοσπονδιακός προπονητής)

«Συγχαρητήρια στα κορίτσια. Κάναμε ένα πολύ καλό τουρνουά σε γενικές γραμμές. Στο σημερινό αγώνα παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα, αλλά σε κάποιες κρίσιμες στιγμές δεν πήραμε τις σωστές αποφάσεις. Θα κάνουμε την ανάλυση όλων των αγώνων του τουρνουά για να δούμε τι μπορούμε να βελτιώσουμε. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης σε όλους τους τομείς. Όλα τα κορίτσια έχουν πραγματοποιήσει μια πολύ καλή προσπάθεια και έχουν δουλέψει σκληρά. Όταν δουλεύεις σκληρά είναι δεδομένο ότι μπορείς να αισιοδοξείς».

Για το Προολυμπιακό τουρνουά ανέφερε: «Πρώτα απ΄ όλα κοιτάμε την προπόνηση της Τρίτης. Το Προολυμπιακό τουρνουά είναι μακροπρόθεσμος στόχος. Προχωράμε βήμα βήμα, ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι όταν πρέπει».

Χρυσή Διαμαντοπούλου (διεθνής πολίστρια)

«Ήταν ένα σημαντικό τουρνουά για εμάς. Μας δίνει ώθηση και ψυχολογία όλη αυτή η διοργάνωση. Στο σημερινό αγώνα θέλαμε τη νίκη, αλλά κρατάμε την προσπάθεια που κάναμε. Είμαστε πάντως σε καλή κατάσταση. Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, μέσα στην επόμενη εβδομάδα για να παρουσιαστούμε έτοιμες στο Προολυμπιακό τουρνουά».

Αντιγόνη Ρουμπέση (διεθνής πολίστρια)

«Πραγματοποιήσαμε ένα πολύ καλό τουρνουά. Θέλαμε την νίκη στο σημερινό αγώνα γιατί μπορεί να βρούμε την Ιταλία μπροστά μας στο χιαστί στο Προολυμπιακό. Θα δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας για να είμαστε έτοιμες όταν χρειαστεί. Είμαστε αισιόδοξες για την συνέχεια».

Ρομπέρτα Μπιανκόνι (διεθνής πολίστρια Ιταλίας)

«Ήταν ένα τουρνουά στο οποίο θέλαμε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό μετά από τις σκληρές προπονήσεις που πραγματοποιήσαμε. Είμαστε ικανοποιημένες από την προσπάθεια μας σε γενικές γραμμές. Η σημερινή νίκη μας δίνει ώθηση και ψυχολογία για την συνέχεια».

Best of internet