Πρόωρος αποκλεισμός από το Indian Wells για Κύργιο! (vid)

Gazzetta team
Πρόωρος αποκλεισμός από το Indian Wells για Κύργιο! (vid)

bet365

Πολύ σύντομη ήταν η παρουσία του Νικ Κύργιου στο Indian Wells, καθώς ο Ελληνοαυστραλός τενίστας γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ από τον Ισπανό Ράμος στην πρεμιέρα του στην διοργάνωση.

Θύμα έκπληξης έπεσε στον δεύτερο γύρο του Indian Wells ο Νικ Κύργιος, καθώς στην πρεμιέρα του στη διοργάνωση το Νο.27 της παγκόσμιας κατάταξης γνώρισε την ήττα από τον Ισπανό (Νο.47 στο ταμπλό) Ράμος με 2-0 σετ (7-6, 7-5).

Ο Κύργιος που ήταν και το φαβορί πριν από την έναρξη του αγώνα είχε αρκετές ευκαιρίες να «καθαρίσει» τον 28χρονο Ισπανό, όμως πλήρωσε την αναποτελεσματικότητά του στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του δεύτερου σετ ο διαιτητής του αγώνα, Νταμιάν Ντουμουσουά, τον κατηγόρησε πως πάνω στα νεύρα του έβρισε τον αντίπαλο του.

«Χρησιμοποίησες τη λέξη από F...», του ανέφερε ο διαιτητής, ωστόσο ο Κύργιος το αρνήθηκε.

Η αναμέτρηση πάντως ήταν εξαιρετικά κλειστή, όπως φαίνεται και από την διακύμανση των σετ, με τον 20χρονο Ελληνοαυστραλό να γνωρίζει την πρώτη του ήττα από τον Ράμος σε 1 ώρα και 51 λεπτά και πλέον ο Ισπανός θα βρεθεί αντιμέτωπος στον επόμενο γύρο με τον Γάλλο Μονφίς, ο οποίος την ίδια ώρα επικράτησε με 2-0 σετ (7-5, 7-6) του Μπούστα.

 

Τελευταία Νέα