Υδραϊκός - Εθνικός 6-5

Gazzetta team
Υδραϊκός - Εθνικός 6-5

bet365

Μετά τα αποτυχημένα αποτελέσματα των δύο προηγούμενων αγωνιστικών (ήττα από ΝΟΒ και ισοπαλία με Φάληρο) ο Υδραϊκός επανήλθε στις επιτυχίες με μια τεράστια νίκη στην έδρα του, στον Άλιμο, επί του Εθνικού Πειραιά με 6-5.

Σε ένα παιχνίδι με σκληρά μαρκαρίσματα, εντάσεις και πολλές διαμαρτυρίες, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Μαυρωτά διατηρείται στην 5η θέση της βαθμολογίας μπροστά από τον ΠΑΟΚ και σε απόσταση αναπνοής πλέον από τον σημερινό αντίπαλό του.

Οι παίκτες του Υδραϊκού κατάφεραν με την πολύ καλή άμυνα τους να περιορίσουν τα ατού του Εθνικού και βρίσκοντας επιθετικές λύσεις σε κρίσιμα σημεία, κατάφεραν να πάρουν διαφορά δύο και τριών γκολ. Ο γηπεδούχος προηγήθηκε με 6-3 στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τελικό 6-5 με δύο γκολ στο τέταρτο οκτάλεπτο.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, «στο 2.36 πριν από τη λήξη της γ’ περιόδου αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα οι προπονητές και των δύο ομάδων Δημήτρης Μαυρωτάς και Φάνης Κουντουδιός για έντονες διαμαρτυρίες στις αποφάσεις των διαιτητών, αφού είχαν προηγουμένως παρατηρηθεί με κίτρινη κάρτα. Μετά το τέλος του αγώνα ήρθε στο χώρο της γραμματείας ο προπονητής του Εθνικού Φάνης Κουντουδιός και συνέχισε να διαμαρτύρεται, ενώ θα έπρεπε κανονικά να βρίσκεται εκτός αγωνιστικού χώρου».

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 6-5

Οκτάλεπτα: 2-1, 2-1, 2-1, 0-2.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ: Κοκκινάκης 2, Βλοντάκης 1, Λιαπάκης 1, Στελάτος 2.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Κόχειλας Ν. 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Μπεριστιάνος 1.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα