Τερζής: «Πουλάνε υλικό της Ομοσπονδίας στο διαδίκτυο»!

Δημήτρης Τομαράς
Τερζής: «Πουλάνε υλικό της Ομοσπονδίας στο διαδίκτυο»!

bet365

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ποδηλασίας, Θανάσης Τερζής, με αφορμή την ρήξη με αθλητές για υλικό της ΕΟΠ αποκαλύπτει στο Gazzetta.gr πως ορισμένοι το πουλάνε στο διαδίκτυο!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή προτού φτάσουμε στο... ζουμί. Όλα ξεκίνησαν όταν η πλευρά του ποδηλάτη Γιάννη Σπανόπουλου έφερε στο φως της δημοσιότητας έγγραφο της ΕΟΠ που της ζητάει να δώσει πίσω υλικό απ' όταν ήταν στην Εθνική. Ο αθλητής υποστηρίζει πως τέτοιο υλικό δεν το είχε στην κατοχή του και πως δεν το έχει χρεωθεί ποτέ αλλά η Ομοσπονδία έχει άλλη άποψη.

Παρουσιάζεται βέβαιη πως το έχει χρεωθεί και ότι υπάρχει υπογραφή του σε σχετικά έγγραφα. Το Gazzetta.gr μίλησε με τον πρόεδρο της ΕΟΠ, Θανάση Τερζή, που μας μετέφερε πως υπάρχουν περιπτώσεις αθλητών που έχουν αποπειραθεί να πουλήσουν (ή και έχουν πουλήσει) ποδήλατα και υλικό της Ομοσπονδίας στο διαδίκτυο!

«Αυτό που μου λέτε για τον αθλητή Σπανόπουλο το έχουμε κάνει και με άλλους αθλητές. Το κάνουμε εδώ και κάποιο διάστημα. Όποιος αθλητής δεν είναι πλέον στην Εθνική είναι υποχρεωμένος βάση κανονισμών και καταστατικού να γυρίζει το υλικό που έχει χρεωθεί πως έχει πάρει. Εμείς έχουμε υπογραφή του Σπανόπουλου σε έγγραφα για το υλικό που ζητάμε. Το έχει χρεωθεί και επίσημα. Οφείλει να τα επιστρέψει όλα και άμεσα. Όταν ξαναπάει Εθνική θα πάρει ξανά το υλικό του», μας τόνισε αρχικά.

«Με δεδομένη και την οικονομική κατάσταση και την δική μας και της χώρας δεν έχουμε το περιθώριο να λειτουργούμε αλλιώς», μας εξήγησε ακολούθως.
Παράλληλα είχε να κάνει και τις αποκαλύψεις - καταγγελίες του που... σοκάρουν: «Φυσικά και έχει χαθεί υλικό της Ομοσπονδίας από αθλητές. Αρκετές φορές. Και όχι μόνο αυτό. Βλέπουμε στο διαδίκτυο να πουλάνε ποδήλατα της Ομοσπονδίας και υλικό της! Και δεν είναι μία περίπτωση. Και αθλητές και παράγοντες σωματείων και άλλοι εμπλεκόμενοι στον χώρο της ποδηλασίας. Εμείς έχουμε στείλει και επιστολές και έχουμε κινηθεί προς πάσα κατεύθυνση για να μην συμβαίνει αυτό. Να που όμως γίνεται».
 

Τελευταία Νέα