Ολυμπιακός - Μπαρτσελονέτα 9-5

Ολυμπιακός - Μπαρτσελονέτα 9-5

bet365

O Oλυμπιακός έπιασε από τον... λαιμό την Μπαρτσελονέτα (9-5) στο «Π. Καπαγέρωφ» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Champions League και επέστρεψε στην κορυφή του Α' Ομίλου. Πλέον στόχος είναι να περάσει ως πρώτος στο Φάιναλ-6!

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο ματς και εξουδετερώνοντας την άμυνα της Μπαρτσελονέτα πήραν προβάδισμα 3-0. Το σκορ άνοιξε ο Ντόσκας και τα γκολ διπλασίασε ο Μυλωνάκης με ένα εντυπωσιακό σουτ από την περιφέρεια. Το 3-0 έκανε ο Μουρίκης ο οποίος έφυγε μόνος του σε μία κόντρα!

Απόλυτη κυριαρχία του Ολυμπιακού, ο οποίος διατήρησε την αυτοσυγκέντρωση του και την εξαιρετική αμυντική λειτουργία στο δεύτερο οκτάλεπτο. Το σκορ άνοιξε ο Φουντούλης, με τον Εγκάνα Μουνιαρίθ να μειώνει σε 4-1. Άμεση ήταν η απάντηση από τον Χιώτη, Γιάννη Φουντούλη, οποίος μετά από ασίστ του Μυλωνάκη «πυροβόλησε» τον Πινέδο και έκανε το 5-1. Ο Εγκάνα μείωσε εκ νέου με έξυπνο σουτ από τη θέση του φουνταριστού, με τον Βλαχόπουλο να αξιοποιεί ιδανικά τη πάσα του Τζέσε Σμιθ και να εξαπολύει ένα απίστευτα δυνατό σουτ, το οποίο σταμάτησε στα δίκτυα του Πινέδο.

Ο Θοδωρής Βλάχος δεν σταμάτησε να ωρύεται στους παίκτες του, προκειμένου να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και έτσι κι έγινε στην τρίτη περίοδο. Ο Μάγιαρακ έκανε το 7-2 από την περιφέρεια με ένα εντυπωσιακό σουτ, ο Μουρίκης αύξησε τη διαφορά σε 8-2 (4:56) με τον Ράσοβιτς να μειώνει σε 8-3. Οι Ισπανοί δεν βρήκαν όλους τους δρόμους προς τα δίκτυα κλειστούς!

Η Μπαρτσελονέτα παρά το σκληρό πρέσινγκ και τη βοήθεια από την διαιτησία στο τελευταίο οκτάλεπτο, δεν βρήκε ποτέ ρυθμό στο παιχνίδι και αυτό είναι κάτι για το οποίο καθ' όλα υπεύθυνος είναι ο Ολυμπιακός. Οι Ισπανοί κέρδισαν πέναλτι με τον Φουντούλη να αποβάλεται με κόκκινη κάρτα και τον Λιφάντε να εκτελεί εύστοχα. Ο Γούνας σκόραρε στο 3:43, με τον Μαρκ Μινγκέλ να διαμορφώνει το τελικό 9-5.


Ολυμπιακός - Μπαρτσελονέτα 9-5
Οκτάλεπτα:
3-0, 3-2, 2-1, 1-2
Ολυμπιακός: Ντόσκας 1, Μυλωνάκης 1, Μουρίκης 3, Φουντούλης 2, Βλαχόπουλος 1, Μάγιαρακ 1
Μπαρτσελονέτα: Εγκάνα 2, Ράσοβιτς Σ. 1, Λιφάντε 1

Η βαθμολογία του Α' Ομίλου

Ολυμπιακός 15

Έγκερ 14

Μπαρτσελονέτα 11

Πριμόριε 11

Σπαντάου 3

Γιαντράν 2

 

Τελευταία Νέα