Κεχαγιάς: «Προσδοκούμε αυτή η δουλειά να αποδώσει «καρπούς»»

Gazzetta team
Κεχαγιάς: «Προσδοκούμε αυτή η δουλειά να αποδώσει «καρπούς»»

bet365

Η Εθνική μας ομάδα γυναικών, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε της Ρωσίας με 11-6 στην πρεμιέρα του φετινού «Θέτις Καπ» που διεξάγεται στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, αφήνοντας πολύ αισιόδοξα μηνύματα, τόσο για την συνέχεια του τουρνουά, όσο και για το προολυμπιακό σε περίπου δύο εβδομάδες.

Μετά την άνετη επικράτηση, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Σάκης Κεχαγιάς, η διεθνής Χριστίνα Κότσια αλλά και ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, που παρευρέθηκε στο κολυμβητήριο, προέβησαν σε δηλώσεις.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Σάκης Κεχαγιάς είπε: «Σήμερα κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση σε όλους τους τομείς. Αν κάποιος από τους τομείς του παιχνιδιού δεν πάει καλά για την ομάδα σου, το γινόμενο είναι μηδέν.

Εμείς σήμερα ευτυχώς ήμασταν πολύ καλοί στα πάντα, με αποτέλεσμα να πάρουμε αυτή τη νίκη. Φαίνεται, επίσης, σιγά-σιγά η βελτίωση της ομάδας, που έχει προκύψει μέσα από την δουλειά που έχουμε κάνει όλοι μας. Προσδοκούμε αυτή η δουλειά να αποδώσει «καρπούς» και στο Προολυμπιακό τουρνουά».

Η Χριστίνα Κότσια σημείωσε από την πλευρά της: «Επιτέλους νιώσαμε πως οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση ενόψει του προολυμπιακού τουρνουά. Έχουμε δουλέψει πολύ την φυσική κατάσταση και αυτό φαίνεται και μέσα στο παιχνίδι. Τώρα δουλεύουμε το θέμα της τακτικής. Ελπίζουμε πως στη Γκούντα θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Τέλος, ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος υπογράμμισε: «Η σημερινή ήταν μια μέρα-γιορτή για την υδατοσφαίριση. Εδώ, για το «Θετις Καπ» βρίσκονται κάποιες εκ των κορυφαίων Ευρωπαϊκών ομάδων.

Έχουμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης (Ουγγαρία) και κάποιες από τις ομάδες που θα είναι στο προολυμπιακό τουρνουά. Η Εθνική μας πήρε μια άνετη νίκη και το σκορ τα λέει όλα. Καλούμε τον κόσμο να δώσει το «παρών» στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και στα υπόλοιπα παιχνίδια και ευχόμαστε ό,τι καλύτερο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα