Πρόωρες ήττες για τους Έλληνες

Πρόωρες ήττες για τους Έλληνες

Χωρίς τη μεγάλη διάκριση ολοκληρώθηκε η τέταρτη ημέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Λετονία για τα ελληνικά χρώματα.

Πρόωρες ήττες για τους Έλληνες

 Ο Γιάννης Αρζουμανίδης στην κατηγορία των 125κ. της ελευθέρας αποκλείστηκε από τον προκριματικό γύρο, καθώς ηττήθηκε με 3-2 από τον Λιγκέτι (Ουγγαρία). Επί της ουσίας, όμως, έχασε ένα δικό του παιχνίδι, μιας και μερικά δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1.
 
Στην άλλη ελληνική συμμετοχή της ημέρας ο Αντρέας Τριανταφυλλίδης  (70κ. ελευθέρας) ηττήθηκε με 4-2 από τον Κουρτέφ (Βουλγαρία) και αποκλείστηκε στο γύρο των «16».

Mία ημέρα νωρίτερα η Μαρία Πρεβολαράκη και ο Γιώργος Σαββουηλίδης αποκλείστηκαν στο γύρο των «16».

Η Πρεβολαράκη (55κ.) ξεκίνησε την προσπάθειά της από τον προκριματικό γύρο. Εκεί αντιμετώπισε την Νικόλοβα (Βουλγαρία) και επιβλήθηκε με 4-3. Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικός και η Ελληνίδα πρωταθλήτρια 15’’ πριν τη λήξη του αγώνα, βρισκόταν πίσω στο σκορ με 3-2. Κατάφερα, όμως πήρε δύο σημεία και πήρε την νίκη-πρόκριση.

Στο γύρο των «16» κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Σιντάκοβα (Λευκορωσία) και γνώρισε την ήττα με 2-1, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί.

Στην ελευθέρα πάλη αγωνίστηκε σήμερα ο Γιώργος Σαββουηλίδης (74κ.). Ο Ελληνας πρωταθλητής αντιμετώπισε στο γύρο των «16» τον Ομπστ (Γερμανία) και ηττήθηκε με 4-2.

Best of internet