Συνεχίζονται οι εγγραφές στον Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

Gazzetta team
Συνεχίζονται οι εγγραφές στον Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»

bet365

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής για τον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», στον οποίο έχουν ήδη κλείσει θέση χιλιάδες δρομείς και βαδιστές, κάθε ηλικίας και φυσικής κατάστασης.

Η προθεσμία των εγγραφών επρόκειτο να λήξει την Τετάρτη (09/03), αλλά με δεδομένη την «έκρηξη» ενδιαφέροντος των τελευταίων ημερών, η Οργανωτική Επιτροπή αποφάσισε να δοθεί διήμερη παράταση και έτσι οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 11 Μαρτίου.

Όσοι δεν φρόντισαν να εξασφαλίσουν ήδη μία θέση στη μεγάλη γιορτή της Κυριακής 3 Απριλίου, η οποία εκτός της ιστορικής Μαραθώνιας διαδρομής Πέλλα - Θεσσαλονίκη, περιλαμβάνει επίσης τους Δρόμους Υγείας & Δυναμικού Βαδίσματος 5.000μ. και 10.000μ., καθώς και το Δρόμο 1.000μ. μαθητών Δημοτικών Σχολείων, θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν συμμετοχή μέσα στο επόμενο διήμερο, αφού δεν θα δοθεί καμία άλλη παράταση.

Οι ατομικές εγγραφές μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους:

α. Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr (μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 11 Μαρτίου).

β. Με αποστολή της δήλωσης με e-mail στο [email protected] και [email protected], με fax στο 2310 200361 (ΜΕΑΣ Τρίτων) ή με fax στο 2310 725076 (Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων, Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Αμπελοκήπων - Μενεμένης).

γ. Αυτοπροσώπως στα παρακάτω σημεία: Κεντρικά Γραφεία Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (τηλ.: 2310 200360), Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Τμήμα Αθλητισμού (τηλ.: 2310 725775, 2310 727775).

Ο ΝΝ 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ Τρίτων Θεσσαλονίκης και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, τον Σ.Ε.Γ.Α.Σ., την AIMS, με την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και υποστηρίζεται από τους θεσμικούς πολιτειακούς φορείς, καθώς και τους εθελοντικούς φορείς υποστήριξης, όπως αυτοί φαίνονται στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr.

 

Τελευταία Νέα