Αναβάλλεται το Βαλκανικό ανωμάλου δρόμου

Αναβάλλεται το Βαλκανικό ανωμάλου δρόμου

Αναβάλλεται το Βαλκανικό ανωμάλου δρόμου

Επείγουσα ειδοποίηση, έφθασε σήμερα στον ΣΕΓΑΣ από την Ομοσπονδία της Σερβίας,  σύμφωνα με την οποία αναβάλλεται η διοργάνωση του Βαλκανικού Πρωταθλήματος Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος που επρόκειτο να διεξαχθεί στη Σερβία, στην πόλη Τσούπριγια στις 12 Μαρτίου, λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών.

Μεγάλες πλημμύρες έπληξαν την πόλη της Cuprija και την ευρύτερη περιοχή, καταστρέφοντας μεταξύ άλλων και την διαδρομή των αγώνων. Καθώς η περιοχή έχει τεθεί σε Κόκκινο Συναγερμό, κρίνεται εξαιρετικά επικίνδυνη η διεξαγωγή των αγώνων, οπότε ελήφθη η απόφαση αναβολής του Πρωταθλήματος για λόγους ασφαλείας.

 

Σε συνεννόηση με την Βαλκανική Ένωση Ομοσπονδιών Στίβου θα καθοριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων τον προσεχή Οκτώβριο ή Νοέμβριο. Όλες οι Ομοσπονδίες Μέλη θα ειδοποιηθούν εγκαίρως. Δύο αθλήτριες και ένας αθλητής θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων, στο Αράντ της Ρουμανίας το ερχόμεν Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαρτίου. 

Στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων θα συμμετάσχουν η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου στη δισκοβολία,  ο Μιχάλης Αναστασάκης με την Ηλιάνα Κοροσίδου στη σφυροβολία. Οι αθλητές μας αναχωρούν την προσεχή Παρασκευή 11 Μαρτίου με την πτήση της Aegean Α3878 στις 09:00  και επιστρέφουν την Δευτέρα 14 Μαρτίου με την πτήση της ιδια εταιρίας  Α3879 στις 10:40.

Να σημειώσουμε ότι η Αναγνωστοπούλου έχει το όριο τόσο για τους Ολυμπιακούς όσο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενώ ο Αναστασάκης και η Κοροσίδου έχουν ως πρώτο στόχο της θερινής σεζόν τη διοργάνωση του Άμστερνταμ.

Best of internet