Βενετόπουλος: «Υπάρχει θέληση και όραμα»

Βενετόπουλος: «Υπάρχει θέληση και όραμα»

Βενετόπουλος: «Υπάρχει θέληση και όραμα»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το καμπ υδατοσφαίρισης που διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Νίκαιας για νεαρούς αθλητές (γενν. 2001), σε μια προσπάθεια να στελεχώσουν την Εθνική ομάδα στο μέλλον.

 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός υδατοσφαίρισης και επικεφαλής των τμημάτων υποδομής, Νίκος Βενετόπουλος, στάθηκε στην σημασία του καμπ, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον του αθλήματος.

«Όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Προσπάθησαν σκληρά όλο αυτό το διάστημα.  Έχουν θέληση και όραμα να βρίσκονται κάποια μέρα στην Εθνική ομάδα. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της υδατοσφαίρισης, συνεχίζουμε σε όλες τις ηλικίες να κατακτούμε μετάλλια.

Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι και οι σύλλογοι ξεχωριστά, δείχνουν εμπιστοσύνη στις υποδομές τους. Μπορεί να μην υπάρχει η κατάλληλη προβολή του αθλήματος, αλλά με τις συνεχόμενες επιτυχίες το άθλημα αναγνωρίζεται και πραγματοποιεί σημαντικά βήματα προς τα μπροστά. Ακολουθούν και άλλα καμπ σε Αθήνα και Κρήτη, που μέσα από αυτά θα βγάλουμε πιο ολοκληρωμένα συμπεράσματα και θα αποτελέσουν ουσιαστικά κριτήρια για την τελική επιλογή της Εθνική μας ομάδας».

Best of internet