Στα «μαχαίρια» Κύργιος - Τόμιτς, «πυροσβέστης» ο Κοκκινάκης (vid)

Στα «μαχαίρια» Κύργιος - Τόμιτς, «πυροσβέστης» ο Κοκκινάκης (vid)

bet365

Τις προηγούμενες ημέρες η ομάδα Davis Cup της Αυστραλίας αντιμετώπισε τις ΗΠΑ, με τον Νικ Κύργιος να δηλώνει αδυναμία συμμετοχής λόγω αδιαθεσίας, γεγονός που στάθηκε αφορμή να ξεσπάσει μία άνευ προηγούμενη κόντρα μεταξύ του Ελληνοαυστραλού με τον Τόμιτς.

Η Αυστραλία ηττήθηκε 3-1 και ο συμπαίκτης του Κύργιου, Μπέρναρντ Τόμιτς άστραψε και βρόντηξε, δηλώνοντας στο Channel 7: «Ο Νίκ κάθεται στην Κανμπέρα. Σκατά άρρωστος είναι... είναι η δεύτερη φορά που το κάνει».

Το θέμα δυστυχώς δεν έμεινε εκεί με τον Κύργιο να απαντά στον Τόμιτς με μία σειρά αναρτήσεων στο twitter. Στην αρχή έγραψε: «Ας μην ξεχνάμε ποιος έχει την γρηγορότερη ήττα στην ΑΤΡ lol» και λίγο αργότερα, «Απλά μην περιμένεις να σε υποστηρίξω σύντομα».

Στην τελευταία ανάρτηση πήρε θέση ο Θανάσης Κοκκινάκης, ο οποίος απάντησε: «Ελάτε αδέρφια», με τον Κύργιο να συνέρχεται και με νέα του ανάρτηση να προσπαθεί να μαζέψει τα πράγματα: «Η ένταση της στιγμής, δεν θα το πάρω προσωπικά. Το Indian Wells είναι σε μία εβδομάδα, αρκετός χρόνος».

Ο Τόμιτς όμως, συνέχισε στο ίδιο πνεύμα δηλώνοντας ότι, «Αν παίξει στο Indian Wells θα χάσει την εκτίμηση μου».

Σε ρόλο πυροσβέστη ο Κοκκινάκης με δηλώσεις του στο KIIS FM αποφάνθηκε: «Είναι και οι δύο θερμοκέφαλοι. Είναι και οι δύο χαρακτήρες που εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους. Μίλησα και στον Νικ και στον Μπέρνι και προσπάθησα να πείσω τον Νικ να το αφήσει να περάσει.

Πιστεύω ότι ο ο Νικ ήταν άρρωστος και ειλικρινά πάλεψε πραγματικά. Νομίζω ότι ο Μπέρνι ένιωσε ενοχλημένος, επειδή χρειαζόταν λίγο παραπάνω βοήθεια και προφανώς ήθελε την καλύτερη δυνατή ομάδα.

Όμως έτσι όπως πήγαν τα πράγματα δεν ήταν όπως τα ήθελε, ειδικά η αναταραχή που δημιουργήθηκε μεταξύ τους. Ίσως ο Κύργιος φτιάχνεται από τέτοιες διαμάχες, του δίνουν έξτρα κίνητρο για το επόμενο ματς. Οι δύο αυτοί τύποι κανονικά τα πάνε πολύ καλά. Νομίζω ότι όλο αυτό θα ενόχλησε και τους δύο».

 

Τελευταία Νέα