McGregor: «Aldo-Dos Anjos είστε κότες, Nate Diaz τα ξαναλέμε» (pic)

McGregor: «Aldo-Dos Anjos είστε κότες, Nate Diaz τα ξαναλέμε» (pic)

bet365

Ο Conor McGregor, μετά την ήττα από τον Νέιτ Ντίαζ στέλνει μήνυμα σε Ντος Άνιος και Άλντο, ενώ αφήνει υπονοούμενο για ρεβάνς με με τον παίκτη που τον οδήγησε στην ήττα πρόσφατα.

Ξεκινώντας το μήνυμά του, ο McGregor δεν έχει καμία διάθεση να απολογηθεί για κάτι, λέγοντας:

«Όρμηξα και τα έβαλα όλα σε μια σειρά. Ρίσκαρα και έχασα. Ποτέ δεν θα απολογηθώ που πήρα το ρίσκο. Όλα πήγαν σκατά. Θα δεχτώ την ήττα σαν άντρας. Δεν θα ντραπώ γι αυτό. Δεν θα αλλάξω ποιος είμαι. Αν κάποιος άλλος πρωταθλητής ανέβει δύο κατηγορίες ενημερώστε με. Αν έχετε κουραστεί να με βλέπετε να μαζεύω χρήματα, πάρτε έναν υπνάκο. Θα είμαι ακόμη εδώ όταν ξυπνήσετε με τα μεγαλύτερα PPV (συνδρομητικά events που πληρώνεις για να δεις αποκλειστικά αυτά)» και συνεχίζοντας αφού ευχαριστεί τους φαν του, τα... χώνει σε Αλντο και Ντος Άνιος, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ρεβάνς με τον Nate Diaz.

«Σας ευχαριστώ για την πραγματική υποστήριξη και γ@μ@στ@ το μίσος.

Aldo είσαι κότα. Dos Anjos και εσύ είσαι κότα. Όταν γραφτούν τα βιβλία της ιστορίας θα είμαι εκεί. Εσείς εμφανίζεστε μόνο στο twitter.

Για τους φαν! Ποτέ μην κρύβεστε στις προκλήσεις. Ποτέ μην τρέχετε μακριά από τις αντιξοότητες. Αντιμετωπίζετε τον εαυτό σας με το κεφάλι ψηλά.

Nate τα λέμε ξανά».

I stormed in and put it all on the line. I took a shot and missed. I will never apologize for taking a shot.Shit...

Posted by Conor McGregor on Sunday, March 6, 2016
 

Τελευταία Νέα