Ντουντουνάκη και Βουρνά ίσον υγιής ανταγωνισμός! - Τα αποτελέσματα της 3ης ημέρας

Ντουντουνάκη και Βουρνά ίσον υγιής ανταγωνισμός! - Τα αποτελέσματα της 3ης ημέρας

bet365

Άννα Ντουντουνάκη και Κριστέλ Βουρνά έκαναν το 1-2 στα 100μ. πεταλούδα, με την πρώτη να πιάνει για τρίτη φορά το όριο για το Ρίο και την κολυμβήτρια του Εθνικού να απέχει μόλις 18 δευτερόλεπτα!

Η εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Άννα Ντουντουνάκη επιβεβαιώθηκε και την τελευταία ημέρα των Πανελλήνιων Χειμερινών Αγώνων που ολοκληρώθηκαν στο ΟΑΚΑ.

Η κολυμβήτρια του ΚΟ Ποσειδώνα Ιλισίων, η οποία κολύμπησε σε 58.46 δήλωσε στο gazzetta.gr: «Ήθελα να κολυμπήσω πιο γρήγορα απ' ότι στην Αμβέρσα, επομένως δεν είμαι ευχαριστημένη. Το γεγονός ότι πιάνω για τρίτη φορά το όριο για το Ρίο είναι σίγουρα ενθαρρυντικό. Ακολουθεί σκληρή προπόνηση ενόψει Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και Ολυμπιακών Αγώνων.

Είμαι χαρούμενη που με τον κύριο Μάρκο (Μανταλούφα) τον προπονητή μου, προετοιμαστήκαμε για έναν στόχο και αυτός επετεύχθη, θέλουμε να προσπαθήσουμε να κυνηγήσουμε ένα ακόμη όριο στο 200άρι», δήλωσε η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια στο gazzetta.gr και πρόσθεσε:

«Επίσης θέλω να επισημάνω πόσο σημαντικό είναι που κολυμπάω, έχοντας μία τόσο δυνατή αντίπαλος όσο η Κριστέλ Βουρνά. Όλα αυτά τα χρόνια εκείνη ήταν στην Αμερική και δεν υπήρχε μία εξίσου ανταγωνιστική αθλήτρια για να με τραβήξει. Βοηθά και τις δύο αυτός ο ανταγωνισμός.»

Η Κριστέλ Βουρνά, η οποία τερμάτισε σε 58.92 τόνισε από την πλευρά της: «Έκανα κακή στροφή και δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη στο επίπεδο μου. Είναι θετικό ότι έχω το όριο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Συνεχίζω με το Όπεν της Στοκχόλμης και αμέσως μετά με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Τρίτη τερμάτισε η 17χρονη Ηλέκτρα Λεμπλ, η οποία τερμάτισε σε 1:01.62.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των τελικών της 3ης ημέρας


xeimerinoi01

xeimerinoi02

xeimerinoi03

xeimerinoi04

xeimerinoi05

xeimerinoi06

xeimerinoi07

xeimerinoi08

xeimerinoi09

xeimerinoi10

xeimerinoi11

xeimerinoi12

xeimerinoi13

xeimerinoi14

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα