Δράκου: «Πηγαινοέρχομαι Αθήνα - Πάτρα...»

Δράκου: «Πηγαινοέρχομαι Αθήνα - Πάτρα...»

Δράκου: «Πηγαινοέρχομαι Αθήνα - Πάτρα...»

Η Νόρα Δράκου κατέκτησε την πρώτη θέση 50μ. ύπτιο γυναικών (28.87) και παρότι δεν έμεινε χαρούμενη από το χρόνο της, δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της που αγωνιζόταν σε ένα τόσο όμορφο περιβάλλον. 

Και πως να μην έχει καημό η αθλήτρια του Ωκεανού ένα λειτουργικό κολυμβητήριο, όταν λόγω οι ακατάλληλες συχνά συνθήκες στο «Αντ. Πεπανός» την ανάγκασαν να πηγαινοέρχεται Αθήνα-Πάτρα προκειμένου να βγαίνει η προπόνηση, όπως εξομολογήθηκε στο gazzetta.gr:

«Δεν είμαι ικανοποιημένη από το χρόνο μου, αλλά αλήθεια είναι ότι δεν είχα ξεκουραστεί γι αυτούς τους αγώνες. Είμαι όμως χαρούμενη που μετέχω σε μία διοργάνωση που πραγματοποιείται σε ένα ωραίο κολυμβητήριο και μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Θα ήθελα να πιάσω και το όριο και στα 100 μ. ύπτιο και θα το προσπαθήσω, όμως δεν έχω άγχος αφού έχω πιάσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στα 50μ. ελεύθερο. Επόμενη διοργάνωση στην οποία θα πάρω μέρος είναι το Όπεν της Στοκχόλμης», δήλωσε η αθλήτρια του Γιώργου Λεκάκη και πρόσθεσε σχετικά με τα πήγαινε-έλα Πάτρα-Αθήνα:

«Όπως αντιλαμβάνεστε ήταν η έσχατη λύση. Φυσικά δεν υπάρχει οικονομική δυνατότητα να νοικιάσω σπίτι, οπότε κάποιες μέρες με φιλοξενεί η Κριστέλ (Βουρνά), ενώ τις περισσότερες τις περνάω σε μία θεία μου. Δέκα μέρες Αθήνα, 15 Πάτρα και πάει λέγοντας... Η οικογένεια είναι η πυλώνας για έναν αθλητή ιδίως στην Ελλάδα και την ευχαριστώ».

Δεύτερη τερμάτισε η Τουρκάλα Εκατερίνα σε 29.12 και τρίτη η Σταυρούλα Λουκαρέα με 30.41.

Best of internet