Το... τρεμπλ του Γέμελου! - Aποτελέσματα 2ης ημέρας

Το... τρεμπλ του Γέμελου! - Aποτελέσματα 2ης ημέρας

Το... τρεμπλ του Γέμελου! - Aποτελέσματα 2ης ημέρας

Τρεις αθλητές του Νίκου Γέμελου έκαναν κατάληψη στο βάθρο των 800μ. των Πανελλήνιων Χειμερικών Αγώνων Όπεν, με τον ομοσπονδιακό προπονητή να παρακολουθεί την κούρσα με κομμένη την ανάσα και δύο χρονόμετρα στα χέρια...

Ο Φωκΐδης και Νέγρης πήγαιναν χεριά-χεριά, με τον πρώτο να ανοίγει στο τελευταίο 50άρι και να παίρνει την πρώτη θέση με 8:05:08 και τον Δημήτρη Νέγρη να ακολουθεί με 8:06.26.

 Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Γιώργος Αρνιακός, με 8:17.05.

Περήφανος ο Νίκος Γέμελος δήλωσε στο gazzetta.gr: «Δείχνουμε να έχουμε κάνει σχολή στις αποστάσεις. Ο Σπύρος (Γιαννιώτης) έχει αφήσει μία καλή παρακαταθήκη  σε όλα αυτά τα παιδιά, τα οποία έχουν ως πρότυπο αυτόν τον σπουδαίο αθλητή. Πιστεύω πολύ σε αυτά τα παιδιά, το μέλλον είναι δικό τους και έχουμε πολλά να επενδύσουμε πάνω τους».

Σε ότι αφορά την κόντρα μεταξύ των Φωκαΐδη και Νέγρη, ο προπονητής τους, απέφυγε να απαντήσει για το αν ήξερε ποιος θα είναι ο νικητής: «Είναι και οι δύο πολύ κοντά στην προπόνηση. Είτε ο ένας θα ήταν νικητής ή ο άλλος. Πιστεύω και στους δύο και εκείνοι πιστεύουν σε εμένα». 

Από την πλευρά του ο Αντώνης Φωκαΐδης αποφάνθηκε: «Η κούρσα ήταν λίγο πιο γρήγορη στην αρχή και δεν το περίμενα, όμως είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση μου».

Ο Δημήτρης Νέγρης επεσήμανε για την ενδοοικογενειακή κόντρα: «Περίμενα να κάνω έναν χρόνο λίγο πιο κάτω, αλλά δικαιολογείται λόγω της κούρασης από τις κούρσες της πρώτης ημέρας. Επικεντρώνομαι στο αυριανό 1.500άρι».

Τέλος, ο Γιώργος Αρνιακός υπογράμμισε: «Το ήθελα το χάλκινο και συνεχίζω για το 1.500άρι, είμαι χαρούμενος που στο βάθρο βρισκόμαστε τρεις αθλητές του Νίκου Γέμελου».

Τα αποτελέσματα των τελικών της 2ης ημέραςxeimerinoi01

xeimerinoi02

xeimerinoi03

xeimerinoi04

xeimerinoi05

xeimerinoi06

xeimerinoi07

xeimerinoi08

xeimerinoi09

xeimerinoi10

xeimerinoi11

xeimerinoi12

xeimerinoi13

xeimerinoi14

xeimerinoi15

xeimerinoi16

Best of internet