Nτουντουνάκη: «Απρόβλεπτο το 50άρι αλλά ήθελα το ρεκόρ!»

Nτουντουνάκη: «Απρόβλεπτο το 50άρι αλλά ήθελα το ρεκόρ!»

bet365

Η Άννα Ντουντουνάκη μετά την πρόκριση την κατάκτηση του ορίου για το Ρίο στα 100 μ. πεταλούδα, κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στα 50 μ. πεταλούδα και μίλησε στο gazzetta.gr για τις τελευταίες εμφανίσεις της

Η αθλήτρια του Ποσειδώνα Ιλισίων κολύμπησε σε 26.47, αφήνοντας στην ιστορία το ρεκόρ της Κριστέλ Βουρνά, το οποίο κρατούσε απο τις 21/05/2012 και το είχε πετύχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.

«Κλείνει ένα κύκλος προετοιμασίας. Είχα ξεκουραστεί για τους αγώνες, αλλά δεν περίμενα να κάνω πανελλήνιο ρεκορ. Είναι γεγονός ότι το 50άρι είναι απρόβλεπτο, αλλά ήθελα πολύ να το πετύχω και αρκετό καιρό τώρα ήμουν κοντά», δήλωσε η κολυμβήτρια του Μάρκου Μανταλούφα και πρόσθεσε: «Το φοβάμαι το 50άρι γιατί θέλει προσοχή τόσο στην εκκίνηση όσο και στον τερματισμό και αλήθεια είναι ότι σήμερα ο τερματισμός μου δεν ήταν καλός. Όμως δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Χαίρομαι πολύ που ήρθε αυτή η επίδοση μπροστά στον κύριο Μάρκο και φυσικά στον κύριο Κώστα (σ.σ.: Τζιλιβάκη, πρώην προπονητής της στο ΝΟ Χανίων)».

 

Τελευταία Νέα